Форм-фактор Large ATX для надсучасних ігрових або стильних робочих станцій від SilverStone

Главная Новости Форм-фактор Large ATX для надсучасних ігрових або стильних робочих станцій від SilverStone
27.04.2020

Продукція SilverStone - це першокласний дизайн у поєднанні з передовими технологіями, результат активної роботи команди кращих інженерів і розробників. Філософія SilverStone - Designing Inspiration ("Створюємо те, що надихає").

SilverStone здебільшого це елегантна класика з відмінним функціоналом та стильні корпуси для ігрових та робочих станцій. Пропонуємо широкому загалу модель XL розміру від SilverStone - PRIMERA.

Корпус PRIMERA SST-PM01B-RGB має агресивний дизайн. Підсвічення створює імітацію об’єму конструкції та підкреслює стиль.

  • для реалізації світлових ефектів, корпус має в комплекті 3х140мм RGB вентилятори, та вмонтовану RGB стрічку;
  • для того, щоб керувати підсвічуванням, налаштовувати колір та режим відображення, в корпусі передбачений LED контролер, а також додатково розгалужувач для підключення та регулювання вентиляторами;
  • бокова панель із загартованого скла, фронтальна панель корпусу – металева сітка з великими отворами, що нагадує повітрозабірник спортивної машини;
  • зворотна сторона корпусу підсвічується вмонтованою LED стрічкою та підкреслює агресивний дизайн;
  • в корпусі 2хUSB 2.0 та 2хUSB 3.0 розніми, є можливість розмістити відеокарту довжиною до 419 мм та охолодження для процесора висотою до 180 мм, чотири внутрішні відсіки 3,5 дюймів та п’ять – 2,5 дюймів.

Корпус PRIMERA SST-PM01B-RGB - це вдале рішення для сучасної комп’ютерної системи, що задовольняє потреби вибагливих користувачів, які прагнуть створити стильну та сучасну систему, підкреслити свою індивідуальність.

Компанія SilverStone Technology Co – гарантує високий рівень виконання і довершений функціонал, що заслуговує на увагу і високу оцінку.

Долучайтесь та обирайте краще!

SilverStone Primera PM01-RGB promotional video

 

Товары из публикации
код товара: SST-PM01B-RGB
нет в наличии
 
Тип корпуса: Mid Tower; Форм-фактор: ATX, micro-ATX; Габариты (ВхШхГ): 571 x 220 x 560; Цвет корпуса: черный; Внутренних отсеков 3,5": 1 шт;
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров