Блоки живлення SilverStone STRIDER

Home News Блоки живлення SilverStone STRIDER
13.05.2020

З 2003 року SilverStone створює, вдосконалює та відшліфовує свої ідеї та технічні розробки, багато з яких перетворились у світові тренди, що змінили погляд на звичні речі та стали початком модних тенденцій. Все, що створює SilverStone – це модно, стильно, бездоганно та престижно.

Якщо вам треба оновити систему та додати потужності або убезпечити ваші сучасні комплектуючі від небажаних проблем – в нагоді стане актуальна пропозиція від SilverStone, а саме блоки живлення STRIDER 80 PLUS Bronze.

Отже, для створення сучасних систем різного рівня складності, пропонуємо розглянути блоки живлення SilverStone STRIDER: а саме моделі STRIDER SST-ET650-B 650W, та SST-ET750-B 750W.

Чому саме SilverStone STRIDER SST-ET650-B та SST-ET750-B?

  • блоки живлення виготовлені на основі перевіреної компонентної бази, що гарантує надійність і стабільність роботи впродовж тривалого терміну експлуатації та дозволяє бути впевненим у чудовій працездатності блоку та якісному живленню системи. Режимі 24/7 при температурі 40℃ - це не випробовування, а реальність.
  • блоки призначені для робочих, мультимедійних систем, ігрових станцій;
  • 80 PLUS Bronze сертифікація гарантує високу якість та заощадження коштів при економії електроенергії;
  • конструкція блоків включає потужну одиночну шину + 12 В, яка ідеально підходить для майбутніх оновлень компонентів вищого класу або розгону;
  • 120 мм вентилятор забезпечує активне охолодження і працює безшумно, блоки живлення тихі, ідеально підходять для дому та офісу;
  • сучасні плоскі кабелі чорного кольору, стильно виглядають в корпусі з прозорою боковою панеллю.

Цікавий факт: раніше сертифікація блоків живлення застосовувалась для продукції, що використовували виключно для серверних рішень та ОЕМ. SilverStone започаткував для роздрібного продажу використання одного із критеріїв вибору блока живлення - сертифікацію 80+. На сьогодні – це одна з головних характеристик блоку живлення, за якою визначають його рівень. Ця одна із ідей SilverStone, що стала світовим трендом.

Продукція SilverStone Technology Co - це високий рівень виконання і сучасні рішення.

Долучайтесь та обирайте краще!

Products from publication
SKU: SST-ET650-B
2599 UAH*
out of stock
A reliable power supply from Silver Stone designed for 80 PLUS Bronze level of efficiency to reduce wasted heat and save on electricity. Powerful single +12V rail design, perfect for future high-end component upgrades or overclocking.
SKU: SST-ET750-B
out of stock
Power: 750 V; Form factor: ATX; Number of ventilators: 1; Efficiency: 85 %; Power MB/CPU: 20+4 pin; SATA: 6 pcs; PCI-E 8pin: 1 pcs; PCI-E 6pin: 4 pcs; Noise level: 18 dB;
Menu
Products catalog
Products catalog