Популярна пропозиція ANTEC для створення сучасної ігрової станції та робочої системи - корпус NX400

Главная Новости Популярна пропозиція ANTEC для створення сучасної ігрової станції та робочої системи - корпус NX400
20.05.2020

NX серія корпусів ANTEC об’єднана слоганом BUILT FOR GAMING, різноманітна за дизайнерськими рішеннями, комплектацією, тобто це необмежена можливість підібрати корпус в залежності від вашого вподобання. Модель Antec NX400 – чудове поєднання сучасних ідей та функціональних особливостей, для бажаючих створити та продемонструвати свою унікальну систему.

СТАНДАРТНИЙ ATX форма для ATX, Micro-ATX, ITX материнських плат.

СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН ТА ПІДСВІЧУВАННЯ. Передня панель з вмонтованою ARGB стрічкою. Регулювання підсвічуванням можна здійснювати за допомогою спеціальної кнопки. Бокова панель із загартованого скла.

НІЧОГО ЗАЙВОВОГО та передбачені додаткові можливості: в корпусі встановлений лише один ARGB120 мм вентилятор на задній панелі, але при цьому передбачено місце загалом під 6 шт. активних вентиляторів.

ПРОДУМАНИЙ ФУНКЦІОНАЛ. Стандартно, в корпусі є розніми USB2.0x 1шт., USB3.0x2 шт., кнопки регулювання (Включення, Перезавантаження, Контроль LED, Мікрофон/Аудіо). Можна розмістити водяне охолодження, відеокарту довжиною до 330 мм та процесорне охолодження до 170 мм. В корпусі сім посадочних місць для карт розширення, можна розмістити два 3,5-дюймовий накопичувачі (або один 2,5 дюйма)  і чотири пристрої для зберігання даних у форматі 2,5 дюйма.

ANTEC NX400 – приваблива пропозиція для створення ігрового, домашнього та стильного ПК. Прозора бокова панель, світлові ефекти, продуманий функціонал та конструкція, безперечні складові сучасної системи.

 

На додаток: до 31 травня у вас є нагода придбати корпус ANTEC NX400 у комплекті з блоком живлення Antec Value Power VP600P Plus по вигідній ціні.

Товары из публикации
код товара: 0-761345-81040-1
нет в наличии
 
В игровом корпусе NX400 легко сочетаются множество востребованных функций: возможность подключения USB 3.0, достаточно отсеков для дисков, пространство для расширения и один светодиодный вентилятор ARGB сзади. Благодаря поддержке до 360 мм радиатора с жидкостным охлаждением спереди, NX400 легко собирать и легко охлаждать
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров