Працюйте вдома, використовуючи пропозиції від Micro Focus

Головна Новини Працюйте вдома, використовуючи пропозиції від Micro Focus
22.05.2020

Глобальна пандемія COVID-19 впливає на те, де і як ми працюємо. Micro Focus може допомогти вашій організації залишатися продуктивними та безпечними, оскільки ваші співробітники переходять на віддалену роботу. Перегляньте наступні пропозиції, щоб дізнатися більше.

Безпечний віддалений доступ  

Віддаленим працівникам потрібен безпечний доступ до даних та систем, необхідних для їх роботи. NetIQ Advanced Authentication забезпечує багатофакторну аутентифікацію для співробітників за допомогою віртуальних приватних мереж, веб-порталів тощо. Вона відповідає внутрішнім вимогам організації для аутентифікації. Використовуйте всі функції Advanced Authentication за допомогою безкоштовної COVID-19 ліцензії до 31 липня 2020 року.

Завантажити

Захистіть електронну пошту працівників, які працюють дистанційно

Багато ваших віддалених співробітників можуть використовувати незахищені системи електронної пошти. Voltage SecureMail шифрує внутрішні та зовнішні електронні листи від відправника до призначеного одержувача. Отримайте доступ до 90-денного пробного періоду, щоб захистити електронну пошту працівника.

Завантажити

Забезпечте масштабованість своїх додатків

Ваші внутрішні та зовнішні додатки повинні залишатися масштабованими, щоб обробити збільшений інтернет-трафік. LoadRunner допомагає виявити проблеми з продуктивністю та забезпечити безперервність обслуговування. Отримайте безкоштовні ліцензії на товари LoadRunner Family до 31 липня 2020 року.

Захистіть документи та файли працівників, які працюють віддалено   

Віддалена робота вимагає безпечного доступу до файлів на різних пристроях. Micro Focus Filr - готове для підприємства рішення для синхронізації та спільного використання, яке дозволяє спільно редагувати файли в режимі реального часу. Завантажте необмежену ліцензію Filr для використання у виробництві до 30 вересня 2020 року.

Завантажити

Zero Footprint Web Access to Host Applications

Щоб залишатись продуктивними, віддаленим працівникам потрібен доступ до критично важливих для бізнесу систем та основних систем. Забезпечте безпечний доступ на основі браузера за допомогою Micro Focus Host Access for the Cloud, який ми пропонуємо безкоштовно до 31 липня 2020 року.

Завантажити

 

Якщо у вас є питання по продуктам Micro Focus - звертайтесь на software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів