Онлайн-зустріч Oracle на тему “Аналітика, машинне навчання та інтеграція даних”

Головна Новини Онлайн-зустріч Oracle на тему “Аналітика, машинне навчання та інтеграція даних”
27.05.2020

Запрошуємо на онлайн-зустріч Oracle на тему "Аналітика, машинне навчання та інтеграція даних".

Обговоримо, як аналізувати і візуалізувати події в режимі реального часу, вирішувати типові завдання з використанням машинного навчання та інтегрувати дані в гетерогенних середовищах.

Дата: 29 травня

Час: 10:00

Реєстрація

Зустріч для партнерів та замовників

Програма розділена на три блоки:

1. Блок по Аналітиці, в якому ми розповімо, як за допомогою засобів аналітики Oracle максимально швидко проводити інтелектуальний аналіз всіх наявних у вас даних і оперативно створювати ефектні візуалізації. Також поговоримо про потокову обробку даних за допомогою платформи Oracle Stream Analytics, яка аналізує події в режимі реального часу і дозволяє використовувати складні моделі кореляції, збагачення і машинного навчання.

2. Блок по Машинному навчанню, в якому будуть представлені типові завдання використання ML і приклади їх вирішення на основі технологій Oracle, в тому числі хмарних сервісів. Експерти Oracle також розкажуть про нові сервіси платформи Oracle Data Science Platform.

3. Блок по Інтеграції Даних, в якому ми розповімо, як репліцирувати дані в режимі реального часу за допомогою Oracle Golden Gate, а також як інтегрувати дані в гетерогенних середовищах.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів