Дистанційне навчання з 3D Organon

Головна Новини Дистанційне навчання з 3D Organon
29.05.2020

Навчальні заклади всього світу пристосовуються до багатомодульного навчання, у цьому можуть допомогти віртуальні онлайн-заняття використовуючи 3D Organon. Багатофункціональна платформа 3D Organon, що має численну кількість нагород, сприяє прискореному як навчанню, так і викладанню медичних наук та анатомії на комп’ютерах, мобільних телефонах і пристроях віртуальної реальності.

Дозвольте своїм студентам відчути значні переваги захоплюючих 3D-технологій через віртуальні онлайн-класи, де анатомія демонструється наживо, а студенти мають змогу навчатися використовуючи різноманітні пристрої. За межами аудиторії студенти можуть отримати доступ до всієї бази даних 3D-моделей, зображень, анімацій та визначень на власних пристроях для самостійного навчання, не виходячи з дому.

Платформа включає широку базу анатомічних термінів, доступних на різних мовах: англійською, традиційною та спрощеною китайською, німецькою, італійською, іспанською, грузинською, польською, португальською, латиною, російською, українською, французькою та тайською.

Дистанційне навчання з 3D Organon (відео)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів