Відкрийте для себе Microsoft Virtual Training Days

Главная Новости Відкрийте для себе Microsoft Virtual Training Days
01.06.2020

Серія вебінарів Microsoft Virtual Training Days - ідеальна можливість ознайомитися з усіма функціями Azure, Microsoft 365 і Dynamics 365.

Під час вебінарів фахівці Microsoft допоможуть вам розкрити весь потенціал хмарних сховищ, поділившись своїми знаннями й ексклюзивною інформацією. Ознайомтеся з програмою заходів і забронюйте безкоштовне місце.

Вебінари проводитимуться англійською мовою.

Microsoft Azure

Azure Training Day: Migrating Server Infrastructure

16 червня 2020 р.

Ефективна робота в гібридній хмарі, міграція відповідних робочих навантажень, перспективи використання хмари Azure для вас і вашої компанії.

Зареєструватися

Azure Training Day: Fundamentals

18 червня 2020 р.

Зробіть перший крок до переосмислення своєї компанії в хмарі. Дізнайтесь, як Azure підтримує безпеку, конфіденційність, відповідність і довіру, і підготуйтеся до сертифікаційного іспиту AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals.

Зареєструватися

Azure Security Training Day

25 червня 2020 р.

Ознайомтеся зі стратегією безпеки Azure. Дізнайтеся про найновіші інструменти безпеки Azure, щоб краще зрозуміти широту доступних засобів контролю безпеки для захисту ваших робочих навантажень.

Зареєструватися

Microsoft 365

Microsoft 365 Training Day: Journey to Microsoft Teams

10 червня 2020 р.

Дізнайтесь, як зміцнити спілкування та співпрацю в компанії. Відкрийте нові способи роботи під час розгортання, налаштування та адміністрування команд Microsoft.

Зареєструватися

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 Training Day: Dynamics 365 & Power Platform

4 червня 2020 р.

Відкрийте можливості об’єднання продуктів, людей і даних. Дізнайтесь, як використовувати Microsoft Dynamics 365 і Power Apps для створення міжорганізаційної бізнес-платформи, яка виходить за рамки керування відносинами з клієнтами та планування корпоративних ресурсів. Розкрийте нову ефективність масштабування та використання нових технологій, як-от ШІ, змішана реальність та Інтернет речей (IoT).

Зареєструватися

 

Якщо вас цікавлять рішення Microsoft – звертайтесь на microsoft@erc.ua

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров