Microsoft Partner Newsletter

Головна Новини Microsoft Partner Newsletter
03.06.2020

ПАРТНЕРСЬКІ ПРОГРАМИ Microsoft.

 Подовження компетенції MPN

Для всіх партнерів Microsoft, річниця компетенції яких припадає на період між 1 січня та 30 червня 2020 року, ми подовжуємо термін дії наявної компетенції або компетенцій до наступної річниці в 2021 році. Якщо ваша організація відповідає встановленим вимогам, на вкладці Компетенції MPN у Центрі партнерів ви зможете знайти інформацію про те, як скористатися перевагами подовження для вашої компанії. Подовжити компетенцію можна до 30 червня 2020 року. Щоб подовжити компетенцію, партнерам необхідно буде її оплатити.

Azure Expert MSP

Якщо ви є поновлюваним партнером Azure Expert MSP з датою аудиту, що припадає на період до 30 червня, дата вашої річниці буде подовжена, і ви пройдете аудит відповідно до весняного контрольного списку аудиту прогресу 2020 року не пізніше 31 грудня 2020 року. Докладні відомості див. тут.

Розширена спеціалізація Azure

Якщо у вас є розширена спеціалізація Azure, а дата поновлення припадає на 31 грудня 2020 року або раніше, дата вашої річниці буде подовжена. Докладні відомості див. тут.

Міграція публікацій Marketplace з порталу Cloud Partner Portal (CPP) у Центр партнерів

Сьогодні партнерський досвід розділяє керування внутрішнім / спільним комерційним рішенням партнера, що перебуває під впливом Продавців Microsoft (через OCP GTM), і публічною пропозицією, що перебуває під впливом AppSource / Azure Marketplace (через CPP). Ця зміна дає можливість партнерам об'єднувати, а також створювати, керувати та оновлювати свої метадані/допоміжне забезпечення/контакти за допомогою програми Commercial Marketplace Центру партнерів. Докладні відомості див. тут.

Навчальні ресурси

Ми пропонуємо безкоштовні навчальні ресурси для вас і ваших клієнтів.

  • Microsoft Learn - це безкоштовна навчальна онлайн-платформа, яка пропонує інтерактивні курси з різних продуктів Microsoft. Наша мета - допомогти вам отримати професійні знання та навички за допомогою цікавого інтерактивного практичного вмісту, який відповідає вашій ролі та цілям.
  • Регіональні вебінари для партнерів і клієнтів, розроблені для підвищення рівня знань команд про глибокі технічні сценарії у всіх хмарних рішеннях Microsoft.
  • Рольові шляхи навчання для партнерів, що розвивають свої навички в галузі продуктів і рішень Microsoft.

 

Якщо вас цікавлять продукти Microsoft – звертайтесь на miсrosoft@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів