Demo Announcement

Головна Новини Demo Announcement
03.06.2020

RPAPOCA та RPACore 2020.02 Downloadable Appliances зараз доступні на Blueshift.

Що це?

RPA PoC Appliance - це готове рішення для запуску сценаріїв використання RPA для демонстрації функціональності продукту або для тестування і розробки контенту. Мета полягає в тому, щоб виключити якнайбільше процедур установки і мати загальну основу для роботи в кожному окремому середовищі, тому анулюється «time-to-showtime». Цільова аудиторія PoC Appliance - MF Pre-sales і партнери.

Є два види RPA PoC Appliance - RPAPOCA та RPACore.

 RPAPOCA - це Windows 2019 Server VM з усіма компонентами RPA, встановленими в одній коробці: RabbitMQ, RPA Central, RPA Designer, RPA портал самообслуговування, сервер ліцензій Autopass, RPA Recorder та RPA Robot. Все є автономним на одному vm, готовому розпочати запис випадків використання RPA. Ліцензія RPA додається та встановлюється й активується (один бот на рік). Windows 2019 Server не активований.

RPACore - надзвичайно ефективний VM на основі CentOS із встановленими основними сервісами RPA. У нього досить невеликий розмір, тому він може працювати будь-де. RPACore включає: RabbitMQ, RPA Central, Autopass, RPA Designer та RPA SSX. Ліцензія RPA додається, встановлюється та активується (один бот на рік). Ви можете встановити RPA Recorder і RPA Robot на будь-який Windows box,  наведіть робота на RPACore і починайте створювати ваші RPA use cases. Це дозволяє встановити програму RPA Recorder and Bot на машину замовника, у якій вже є всі необхідні додатки та параметри налаштування, необхідні для запуску тестів/use cases.

Де знайти?

RPA 2020.02 Downloadable Core Appliance шукайте тут Blueshift portal. 

RPA 2020.02 Downloadable POC Appliance шукайте тут Blueshift portal.

Для кого?

RPAPOCA та RPACore appliances для Micro Focus Presales та Партнерів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів