ANTEC, серія PERFORMANCE, корпус P101S – для потужної тихої системи

Головна Новини ANTEC, серія PERFORMANCE, корпус P101S – для потужної тихої системи
03.06.2020

Компанія ANTEC багато років поспіль удосконалює тастворює нову продукцію, що відповідає основним потребам вибагливихкористувачів. Якщо треба мінімізувати шум чи повністю його позбутись, будьласка, спробуйте це зробити, плануючи вашу систему в корпусі ANTEC.

Це компактне рішення для тихих комп'ютерів – корпус Antec P5, що має класичний дизайн та сучасну основу, розрахований на материнські плати формату MicroATX / Mini-ITX, які монтуються у вертикальному положенні.

Якщо ви плануєте систему стандартного ATX формату чи на перспективу Е-ATX – пропонуємо корпус ANTEC P101S. “S” означає – Silent (тихий), і це на справді так.

В корпусі немає прозорих панелей та різнокольорового підсвічування. ANTEC P101S – це вишукана класика чорного кольору із сріблястими вставками, що підкреслюють чіткі форми. Передня, верхня та бокові панелі оздоблені бітумним шумоізоляційним матеріалом.

В корпусі вже вмонтовані три 120мм на передній панелі та один 140 мм вентилятор на задній панелі, що працюють тихо та ефективно відводять тепле повітря назовні. Якщо є бажання  встановити водяне охолодження, це також можливо: 360 мм радіатор на передню панель та 140 радіатор на задню.

USB розніми 2.0 х 2 шт та 3.0 х 2 шт підсвічуються білим кольором, додатково до стандартної комплектації передбачений контролер швидкості вентиляторів у трьох режимах (помірна, середня, висока).

В корпус, що має габарити 232х506х527 (ШхВхГ), та вагою майже 12 кг (сталь 0.8 мм) можливо розмістити процесорне охолодження висотою до 180 мм, відеокарту довжиною до 450 мм, передбачене кріплення для накопичувачів. Отже, до восьми 3,5 або 2,5 дюймових накопичувачів, додатково ще два накопичувачі встановлюються за лотком з материнською платою та передбачене використання 5,25 дюймового приводу. 

Два пилові фільтри на передній та нижній панелях, установка блока живлення із сторони задньої панелі, зручне кріплення бокової панелі – це додаткові переваги, що будуть актуальними під час збирання системи.

В сучасному світі ми весь час знаходимось під впливом шумового поля, в більшості випадків техногенного походження. Особливо це стосується мешканців міст. Зайвий шум, це додаткове навантаження та дискомфорт в домашніх умовах. Коли робочий процес також вимагає тиші та від цього залежить кінцевий результат праці, важливо організувати інфраструктуру таким чином, щоб ніщо не стало на заваді.

ANTEC гарантує бездоганну якість, функціональність та стильний дизайн 

Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: 0-761345-81103-3
немає в наявності
 
Призначення: стандратний/офісний; Тип корпусу: Mid Tower; Форм-фактор: E-ATX, ATX, micro-ATX, ITX; Габарити (ВхШхГ): 506 x 232 x 572; Колір корпусу: чорний; Відсіків 5,25": 1 шт; Внутрішніх відсіків 3,5": 8 шт; Додатково: звукоізоляційні панелі;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів