SilverStone KRYTON KR02 - надійний захист від надмірних температур

Головна Новини SilverStone KRYTON KR02 - надійний захист від надмірних температур
03.06.2020

Охолодження компонентів системи – дуже відповідальний момент. Створюючи свою унікальну робочу станцію або ігровий комп’ютер ви маєте подбати про надійну роботу всіх складових.

Коли сучасна систем працює на повну потужність і у вас є бажання збільшити її потенційні можливості – варто подбати про активне охолодження. Особливо це актуально в теплу пору року, а для сучасної бази практично завжди.

У нагоді стане пропозиція від SilverStone, а саме система охолодження для процесора KRYTON KR02.

Конструкція KRYTON KR02 - класична з радіатором у формі башти та тихим 92 мм PWM вентилятором із гідравлічним підшипником.

Три мідні 6мм теплові трубки, що розташовані одна за одною (наче сходинки) та  мідна, відшліфована основа кулера у сукупності гарантують його ефективніть.

Габарити KRYTON KR02 97 х 125 х 51 (Ш/В/Г) мм  дають змогу розмістити його в корпусах різної величини, тим самим забезпечують універсальність.

Встановити таку систему охолодження не складно, вона сумісна з усіма сучасними сокетами.

Компанія SilverStone Technology Co – гарантує високий рівень виконання і сучасні рішення, які заслуговують на увагу.

Долучайтесь та отримуйте задоволення, обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: SST-KR02
немає в наявності
 
Процесорний кулер SilverStone KRYTON KR02 - просунута тиша і продуктивність. Розташування шахтних труб в шаховому порядку допомагає максимізувати повітряний потік над кожною тепловою трубою для оптимального охолодження. Включає компактний 92-мм вентилятор для відмінного охолодження і низького рівня шуму. Універсальна сумісність з сокетами Intel Socket LGA115X / 1366/2011/2066 і AMD Socket AM2 / AM3 / AM4 / FM1 / FM2.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів