Пропозиція охолодження від SilverStone із ARGB-підсвічуванням

Головна Новини Пропозиція охолодження від SilverStone із ARGB-підсвічуванням
04.06.2020

Наближається спекотне літо. Необхідно заздалегідь подбати про охолодження вашої комп’ютерної системи. SilverStone має чудову пропозицію щодо ефективного відводу тепла, сучасного підсвічування та можливості розмістити без проблем в компактних та стандартних корпусах.

Корпусний вентилятор SilverStone FW124-ARGB – ідеальний варіант на заміну вентилятора, що вже втомився або для забезпечення охолодження нової сучасної системи.

Головні переваги:

  • КОМПАКТНИЙ – товщина 15 мм на відміну від стандартної 25 міліметрової у сучасних 120мм вентиляторів;

  • КОНСТРУКЦІЯ – 9 лопатей з напівпрозорого пластику із спеціальним покриттям, що розсіюють світлодіодне підсвічування та з’єднані перемичками у формі кола;
  • ПІДСВІЧУВАННЯ – здійснюють індивідуально керовані RGB-світлодіоди із стандартним 3-пін адресним RGB-входом. Різноманітні комбінації кольорів можливо змінювати за допомогою блока керування RGB чи материнських плат, що підтримують сигнал 5V, D, NP ,G;

  • ГІДРОДИНАМІЧНИЙ ПІДШИПНИК – тихий та надійний в експлуатації;
  • ВЕНТИЛЯТОР – швидкість в діапазоні 800-2000 об/хв, ефективність 22,26-55,39 м3/год та рівень шуму 14,7-24,6 дБА, розрахований на 50 000 годин безперервної роботи.
  • РОЗМІР – можливість розмістити в малогабаритних корпусах;

Компанія SilverStone Technology Co - це високий рівень виконання і сучасні рішення, які заслуговують на увагу і високу оцінку в усьому світі.

Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: SST-FW124-ARGB
немає в наявності
Кулер для охолодження "заліза" ПК. Крім основного призначення (охолодження внутрішніх деталей системного блоку та підтримання їх продуктивності), виріб виконує і декоративну функцію - придає візуальної краси та яскравості. Такі характеристики забезпечує RGB-підсвітка. За одну хвилину виріб виконує до 2000 обертів. Підключається пристрій за допомогою конектора 4 Pin. Завдяки гідродинамічним підшипникам, виріб прослужить довго та якісно.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів