Нова цифрова реальність у кожен дім. LG Electronics оголошує про початок продажів в Україні телевізорів з технологією OLED і NanoCell 8К лінійки 2020 року

Home News Нова цифрова реальність у кожен дім. LG Electronics оголошує про початок продажів в Україні телевізорів з технологією OLED і NanoCell 8К лінійки 2020 року
10.06.2020

Лінійка телевізорів 2020 року з технологіями OLED і NanoCell 8К відкриває неймовірні горизонти зображення та звуку, забезпечуючи нові враження від фільмів, ігор та спортивних матчів.

Компанія LG Electronics (LG) продовжує еволюцію своїх телевізорів, впевнено зміцнюючи свої позиції серед лідерів ринку. У 2020 році виробник оновив свій модельний ряд, вперше запропонувавши українцям серію телевізорів з технологією NanoCell 8К. Нова лінійка моделей бренду оснащена інтелектуальними процесорами третього покоління α9/α7, які роблять зображення більш чітким та яскравим. Завдяки технології глибокого навчання, штучний інтелект (ШІ) визначає жанр, якість вихідного контенту, особливість навколишнього освітлення, положення глядачів у приміщенні та, за допомогою пульта Magic Remote, підлаштовує зображення для максимально якісного сприйняття. Тепер кожен зможе оцінити приголомшливу передачу кольору телевізорів LG, незалежно від кута огляду.

Покращений вбудований штучний інтелект і технологія Dolby Vision IQ зробили революцію в області відтворення зображення. Аналізуючи тип зображення (фільм, спортивна подія або мультфільм), ШІ оптимізує вихідний звук, створюючи ефект ідеального об'ємного звучання та повного занурення у будь-якій точці приміщення. Також, телевізори сумісні з усіма останніми технологіями від Apple: HomeKit, AirPlay 2, AppleTV +.

Насолодитися максимальною якістю зображення дозволяють телевізори з підтримкою REAL 8K. Nano Контрастність та Nano Чорний доповнюють якість зображення та забезпечують реалістичність сцен. Не важливо, в якому форматі поданий вихідний контент - 2К або 4К: розумний процесор трансформує зображення та звук у 8К, і видає на виході супер-реалістичну картинку з високою різкістю та зниженим рівнем шуму.

Серія телевізорів LG 'Real 8K' перевершує вимоги Асоціації споживчих технологій (СТА) для телевізорів 8К, забезпечуючи неймовірну реалістичність зображення, приголомшливий контраст та чисті кольори. У керівництві з оцінювання, яке проводиться на основі контрастної модуляції (КМ) вказано, що роздільна здатність у дисплеях 8К має відповідати не менше 50% порогового значення КМ, а мінімальне число активних пікселів має становити не менше 33 млн. Телевізори LG Real 8К з технологією NanoCell демонструють рівень контрастної модуляції у межах 90%, в той час, як інші моделі не завжди досягають значення навіть у 50%.

Нові моделі LG з технологіями NanoCell та OLED - ідеальні телевізори для ігор на великому екрані. Забезпечуючи затримку введення у 2 рази коротше, ніж у багатьох конкурентів, а також швидкий відгук у 1 мс, вони гарантують більш чітке зображення під час ігор та високі шанси на перемогу. Підтримка NVIDIA G-SYNC-сумісних відеокарт дозволила досягти неймовірної плавності, відсутності затримок, лагів та мерехтіння. Підключивши два Bluetooth-динаміка, користувачі отримують ефект повного занурення у гру.

Високу якість гри забезпечує також збільшена максимальна пропускна здатність в HDMI 2.1. Стандарт включає також ігровий режим Game Mode та динамічний HDR. Нові технології дозволять отримати повний контроль над героями та неймовірні враження від ігор.

Нові телевізори LG - це не тільки високотехнологічна розумна техніка з багатим функціоналом, але й яскравий акцент будь-якого інтер'єру. Наприклад, серія GX (Gallery) має товщину до 2 см, з урахуванням корпусу, що більш ніж у два рази менше, ніж у найближчого конкурента. Це дозволяє використовувати телевізор в якості цифрової картини, яку можна кріпити до стіни без проміжків. Режим Gallery забезпечує безкоштовний доступ до чималої бібліотеки фотографій і творів мистецтв відомих художників, серед яких: Кандинський, Ренуар, Моне та інші. Демонстрацію картин можна налаштувати на свій смак (наприклад, вставити картину в рамку або ж включити окремий режим медитації). На відміну від багатьох конкурентів, LG дозволяє користуватися своєю бібліотекою абсолютно безкоштовно.

Вся лінійка новинок від LG включає телевізори з технологіями UHD, NanoCell, NanoCell 8K та OLED. Лінійка OLED-телевізорів LG буде представлена наступними ​​серіями: CX, GX, WX; лінійка телевізорів з технологією NanoCell 8K: NANO95, NANO99.

Menu
Products catalog
Products catalog