Більше можливостей для бізнесу та навчання з новою VR-гарнітурою Lenovo Mirage VR S3

Главная Новости Більше можливостей для бізнесу та навчання з новою VR-гарнітурою Lenovo Mirage VR S3
24.06.2020

Компанія Lenovo оголосила про поповнення портфоліо пристроїв віртуальної реальності (VR) гарнітурою Lenovo Mirage VR S3 із платформою ThinkReality. Новинка була розроблена спільно з Pico Interactive як пристрій “все в одному” та не потребує підключення до комп'ютера для роботи.

Гарнітура відповідає специфічним потребам освітян та представників великих компаній і створена для корпоративного використання. Lenovo Mirage VR S3 оснащена 4К дисплеєм (3840x2160 пікселів) та зручною системою керування за допомогою контролера (входить до комплектації) або без нього. Вбудована аудіосистема, робота до 3 годин в автономному режимі, надійність та легкість – те, що вирізняє нову VR-гарнітуру від Lenovo.

Lenovo Mirage VR S3 працює на базі операційної системи Android із підтримкою програмної платформи Lenovo ThinkReality. Це одна з перших незалежних від пристроїв і хмарних середовищ AR/VR платформ, що дозволяє клієнтам у всьому світі користуватися програмами та керувати контентом у єдиній системі з надійною підтримкою. ThinkReality забезпечує корпоративних клієнтів потужними інструментами для менеджменту, інтеграцією робочих процесів та надійним ІТ-порталом, який дозволяє керувати програмами та пристроями організації. Платформа Lenovo ThinkReality спрощує роботу над новим продуктом: від розробки концепції до втілення ідей в життя для корпоративних AR/VR програм. Завдяки вбудованим функціям та зрозумілому алгоритму роботи, платформа ThinkReality дозволяє інженерам створювати комплексні програми легше та швидше.

Гарнітура Lenovo Mirage VR S3 обладнана процесором Qualcomm Snapdragon 835, накопичувачем місткістю 64 ГБ та 6 ГБ оперативної пам’яті. Вага новинки – лише 470 г, а частота оновлення складає 75 Гц. Для комфортного корпоративного використання модель має 3 ступені свободи (3 DoF) та лицьову панель, яка легко очищується, тож гарнітурою безпечно можуть користуватися кілька людей. 

Використання VR для навчання персоналу

Технології VR допомагають підприємствам розширити можливості працівників нового покоління. Засоби віртуальної реальності дозволяють у безпечних умовах відтворювати певні завдання або ситуації, тож працівники можуть навчатися новому та набувати необхідного досвіду ефективніше, швидше та з меншими витратами.

Згідно з дослідженнями, навчання працівників за допомогою VR порівняно з традиційними засобами демонструє значно вищі показники утримання та підвищення продуктивності персоналу. Від підготовки співробітників, що працюють з клієнтами, до підвищення кваліфікації технічних команд ‒ VR пропонує всі можливості розвитку робочої сили.

Підтримка найвищого рівня

Комерційне VR-рішення включає найновіший пакет сервісної підтримки Lenovo Integrated Solutions Support (LISS), який розширює портфоліо послуг Lenovo. Це глобальна програма обслуговування, що охоплює обладнання, програмне забезпечення та сервіси для гарантування високого рівня роботи з пристроєм протягом його життєвого циклу. Фахівці та інженери компанії забезпечують якісну підтримку нового продукту від Lenovo. Для швидкого вирішення питань та проактивного супроводу кейсу користувачі можуть звернутися на спеціальну телефонну лінію.

З усіх питань, пов'язаних з VR-, AR-, XR-рішеннями, звертайтесь до провідного менеджера Олександра Клименко, Oleksandr_Klymenko@erc.ua

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров