ASRock Phantom Gaming Alliance анонсує початок співпраці з компанією ANTEC

Головна Новини ASRock Phantom Gaming Alliance анонсує початок співпраці з компанією ANTEC
17.07.2020

На початку 2019 року всесвітньо відомий виробник материнських плат та відеокарт ASROCK повідомила про старт нової колаборації та започаткувала серію продукції для створення сучасних ігрових ПК. ASRock Phantom Gaming Alliance об’єднує самих досвідчених та провідних виробників комп’ютерних комплектуючих.

Головна ідея союзу – запропонувати комплексне рішення користувачам, що планують створення високопродуктивної системи. Продукція, що об’єднана назвою Phantom Gaming Alliance унікальна, не має аналогів та ідеально комбінується.

Команда Phantom Gaming Alliance в липні поповнилась ще одним учасником. Компанія ANTEC – світовий лідер у виробництві корпусів, блоків живлення та охолодження для ігрових та сучасних комп’ютерних систем, почала активну співпрацю з ASRock.

Оновлений асортимент ANTEC включає нову модель корпусу STRIKER Phantom Gaming edition. Це відкритий корпус, що має агресивні форми, поєднання алюмінію та загартованого скла. Корпус розрахований на материнські плати ITX, компактний, з активною системою вентиляції.

Універсальне кріплення для встановлення відеокарт, можливість створювати свою унікальну водяну систему охолодження, продумане раціональне планування інтер’єру корпусу та передбачений додатковий простір для кабелів – це лише частина з основного переліку головних характеристик.

Корпус ANTEC STRIKER Phantom Gaming edition відзначений нагородою IF Design Award 2020. Новинку можливо буде придбати вже в серпні.

Додатково, ви отримуєте нагоду створити свій стильний потужний ПК та підібрати заздалегідь материнську плату серії ASRock Phantom Gaming з наявного асортименту.

ANTEC – це сучасні рішення та можливість втілення самих сміливих та неординарних ідей.

Долучайтесь та обирайте краще.

Товари з публікації
код товару: Z490_PHANTOM_GAMING-ITX
немає в наявності
 
Phantom Gaming розроблений геймерами і для геймерів! Під його невпинним зовнішнім виглядом ховаються численні ігрові особливості і відмінні ігрові можливості. Це все про те, щоб дати гравцям новий ігровий досвід!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів