ERC - офіційний дистрибутор Veritas Technologies LLC в Україні та Білорусі

Головна Новини ERC - офіційний дистрибутор Veritas Technologies LLC в Україні та Білорусі
27.07.2020

У липні 2020 року міжнародний холдинг ERC оголосив про підписання контракту в Україні та Білорусі з VERITAS TECHNOLOGIES LLC, провідною компанією в області розробки рішень резервного копіювання та аварійного відновлення даних, управління інформацією, захисту і зберігання даних.

Понад 30 років поспіль VERITAS вважається експертами визнаним лідером ринку сегментів Enterprise Backup та СМБ. Пропозиція товарів та послуг VERITAS   - це ряд інтегрованих рішень для трьох основних сфер: доступності, захисту та аналізу.

  • Рішення забезпечення доступності надають прогнозовану доступність, стійкість додатків і ефективність зберігання даних в хмарних, віртуальних і фізичних середовищах.
  • Рішення захисту даних забезпечують безпеку даних, здійснюють захист підприємства від непередбачених подій.
  • Рішення аналізу наочно представляють дані для подальшої оптимізації ризиків та витрат компанії.

VERITAS допомагає організаціям максимально ефективно отримувати та використовувати інформацію за допомогою рішень, розроблених для найбільших в світі та найскладніших середовищ, працюючи з організаціями будь-яких масштабів. 87% компаній списку Fortune 500 співпрацюють з VERITAS, покращуючи доступність даних, отримуючи оперативний аналіз, підвищуючи конкурентні переваги.

«Особливість нового світового бізнесу - щоденна робота з великою кількістю структурованих і неструктурованих даних, які необхідно зберігати, консолідувати, сортувати і аналізувати. Взаємне розуміння поточних і перспективних завдань співпраці компаній Veritas і ERC в ролі Value Added Distributor повинно дати швидкий і стабільно зростаючий ефект, задовольняючи сучасні потреби ринку і, так звані «New Real» включно. Реалізація стратегії розвитку і популяризації рішень Veritas в Україні та Білорусі - наша найближча спільна задача для забезпечення якісної та безперервної підтримки нашого партнерського бізнес каналу», - зазначила Тетяна Корженко, директор дивізіону корпоративних рішень, ERC.

Холдинг ERC, представлений в Україні провідним Value Added Distributor компанією ERC, розвиває бізнес також в інших країнах, володіючи солідним портфелем контрактів на дистрибуцію продукції лідерів світового ринку ІТ та електроніки споживчого і корпоративного сегментів. Більше 300 контрактів з постачальниками-грандами світової індустрії та більше 3 500 дилерів і замовників активно працюють, кожен з них унікально за своїми можливостями.

Понад 25 років досвіду в Україні, професійний колектив, сучасний логістичний комплекс, ефективний сервісний центр, унікальні та актуальні маркетингові інструменти і оснащений для всіх завдань багатомодульний навчальний комплекс визначають основні переваги діяльності компанії.

«Партнерство з ERC - це важливий крок для розвитку бізнесу компанії Veritas в Україні та республіці Білорусь. Цифрова трансформація, яку підштовхнула пандемія, набирає обертів - ми бачимо значне зростання попиту з боку замовників, справедливо стурбованих захистом і доступністю даних в наш непростий час. Наше партнерство дозволить замовникам отримати комплексні рішення для центрів обробки даних, побудовані на рішеннях Veritas, як для сегмента Enterprise з обсягами зберігання в кілька петабайт (ПБ), так і для невеликих підприємств. Кваліфікована підтримка з боку компанії ERC допоможе нашим партнерам і замовникам при реалізації проєкту будь-якого масштабу. Ми з оптимізмом дивимося на потенціал ринків в Україні та Білорусі і найближчим часом плануємо спільно з компанією ERC оголосити про спеціальні програми для наших партнерів і замовників», - Сергій Табулін, регіональний директор Veritas в Росії і СНД.

ERC планує вже найближчим часом надати бізнес-партнерам кваліфіковану передпродажну, маркетингову, технічну підтримку на кожному етапі: від знайомства з рішеннями Veritas до їх імплементації. Співпрацюючи з ERC можна отримати:

  • консультації по партнерській політиці Veritas
  • допомогу і супровід при продажі кінцевому замовнику
  • технічні консультації та допомогу в демонстраціях і пілотних проектах
  • навчання як технічних фахівців, так і фахівців в області продажів
  • захист проєктів при виконанні простих правил і порядку дій
  • розширення кінцевої пропозиції комплементарними рішеннями

З питань портфоліо VERITAS й можливої співпраці, а також інших питань можна звертатися за електронною адресою software@erc.ua або за наявними контактами в компанії ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів