Початок продажу ASUS СРО TUF Gaming в Україні

Головна Новини Початок продажу ASUS СРО TUF Gaming в Україні
29.07.2020

TUF Gaming LC RGB – це серія систем рідинного охолодження (СРО) для центральних процесорів, орієнтована на компактні й середні ігрові комп’ютери. Кожен їх кулер оснащений фірмовим вентилятором, спеціально розробленим для зниження шуму під час роботи. Новітні СРО можуть похвалитися підсвічуванням Aura RGB, а також NCVM-покриттям помпи для підвищення міцності і довговічності конструкції. Вони також ідеально сполучуються з материнським платами TUF Gaming та іншими пристроями екосистеми TUF Gaming Alliance.

Висока ефектівність охолодження

Вентилятори, що використовуються у СРО TUF Gaming LC, розроблені для забезпечення максимальної ефективності охолодження, а їх лопатки доповнені канавкою, яка покращує повітряний потік і знижує шум вентилятора.

Безмежні можливості персоналізації

TUF Gaming LC RGB крім функціональних поліпшень надають готовій системі також елементів унікального стилю серії. Фірмові логотипи TUF Gaming на корпусі помпи й вентиляторах радіатора мають повноколірне підсвічування Aura, так що ви зможете налаштувати колір та ефекти відповідно до інших компонентів вашої системи за допомогою утиліти ASUS Aura Sync.

Широка сумісність

Серія TUF Gaming LC RGB сумісна із широким спектром материнських плат для платформ Intel та AMD, що надає вам гнучкість у виборі основних компонентів для складання. СРО також оснащені трубками діаметром 38 см для полегшення монтажу.

TUF Gaming Alliance – це альянс, у межах якого компанія ASUS взаємодіє з основними виробниками комп’ютерних компонентів з метою забезпечити гарантовану сумісність материнських плат із широким асортиментом компонентів: комп’ютерними корпусами, блоками живлення, кулерами, комплектами пам’яті тощо. Число учасників TUF Gaming Alliance і кількість поданих ними компонентів постійно зростає.

СРО TUF Gaming LC 240 RGB вже можна придбати в офіційних партнерів ASUS в Україні. Рекомендована роздрібна ціна пристрою становить 4155 грн.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів