Створюйте надзвичайну геймерську атмосферу разом з контейнером для NVMe-накопичувачів ROG Strix Arion

Главная Новости Створюйте надзвичайну геймерську атмосферу разом з контейнером для NVMe-накопичувачів ROG Strix Arion
29.07.2020

Неймовірна новина для всіх кіберспортсменів. Так, контейнер для NVMe-накопичувачів ROG Strix Arion вже доступний для замовлень на складі ERC.

Особливості:

  • Інтерфейс USB-C 3.2 Gen2 зі швидкістю передачі даних до 10 Гбіт / с
  • Підтримка твердотілих накопичувачів M.2 (PCIe) форм-факторів 2230/2242/2260/2280
  • Установка без використання викрутки
  • Корпус виконаний з алюмінієвого сплаву із термопрокладками для ефективного охолодження
  • До комплекту входить ексклюзивний захисний чохол
  • Комплектація включає два кабелі: USB-C -> C і USB-C -> A
  • Футуристичний дизайн та синхронізована підсвітка Aura

ROG Strix Arion - це контейнер для установки NVMe-накопичувачів форм-факторів 2230/2242/2260/2280. Він підключається до комп'ютера за інтерфейсом USB-C 3.2 Gen2 з пропускною спроможністю до 10 Гбіт/с. Алюмінієвий корпус з термопрокладками сприяє гарному охолодженню встановленого пристрою, а вбудована підсвітка Aura допомагає створити яскраву геймерську атмосферу. До контейнера додається захисний чохол з карабіном у вигляді букви R.

Для накопичувачів NVM Express (M.2, PCIe)

Всередину контейнера ROG Strix Arion можна встановити накопичувачі з інтерфейсом M.2 форм-факторів 2230/2242/2260/2280 з ключем M або B + M. Максимальна ємність накопичувача - 2 ТБ.

Ефективне розсіювання тепла

Даний контейнер виготовлено з алюмінієвого сплаву. Завдяки термопрокладкам він виступає в ролі радіатора, який охолоджує встановлений в нього твердотілий накопичувач, що  запобігає перегріванню та подальшому падінню продуктивності.

Установка накопичувача без викрутки

Для установки SSD-накопичувача в контейнер ROG Strix Arion і його фіксації не знадобиться використовувати ніякі інструменти.

Одразу два USB-кабелі в комплекті

Для зручного підключення до різноманітних типів пристроїв - комп'ютерів, ноутбуків, ігрових консолей - контейнер ROG Strix Arion поставляється вже з двома USB-кабелями у комплекті: один з двома роз'ємами USB-C та другий з роз'ємами USB-C і USB-A.

Синхронізована підсвітка Aura

На корпусі ROG Strix Arion розташована вбудована атмосферна підсвітка Aura, яка допоможе вам підкреслити свій геймерський стиль.

Товары из публикации
код товара: ESD-S1C/BLK/G/AS
нет в наличии
Контейнер для NVMe-накопителей ROG Strix Arion (ESD-S1C): интерфейс USB 3.2 Gen2 Type-C (10 Гбит/с), два кабеля (USB-C -> C и USB-C -> A), установка накопителя без инструментов, термопрокладки в комплекте, совместим с PCIe-устройствами форм-факторов 2280/2260/2242/2230 (ключ M или B+M).
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров