Економія грошей, простору і часу з однією батареєю для різних брендів: Bosch і Gardena створюють «акумуляторний» альянс

Головна Новини Економія грошей, простору і часу з однією батареєю для різних брендів: Bosch і Gardena створюють «акумуляторний» альянс
03.08.2020

Bosch Power Tools відкриває свою акумуляторну платформу 18V сегмента "Дім і сад" для інших виробників, тим самим встановлюючи нову віху: у майбутньому Bosch і Gardena утворять альянс "Power for All" і разом з іншими провідними брендами запропонують крос-брендову систему акумуляторних батарей до інструментів, які використовуються як в будинку, так і в саду. Основою цього альянсу стала бездротова технологія Bosch.

Це заощадить користувачам гроші, простір і час для придбання товарів у альянсу "Power for All" в майбутньому. Таким чином, купа несумісних батарей і зарядних пристроїв різних марок залишиться в минулому. Загальна мета полягає в тому, щоб запропонувати користувачам найбільшу крос-брендову систему акумуляторів і, отже, найширшу сферу застосування для будинку: інструменти DIY, інструменти для саду та прибирання, побутова техніка, інструменти для очищення поверхонь, для відпочинку та кемпінгу, і багато іншого.

Акумуляторна технологія Bosch завойовує довіру партнерів і користувачів

Bosch як і раніше дотримується принципу сумісності з продуктами, випущеними до 2007 року, що важливо для користувача: понад 20 мільйонів акумуляторів Bosch на 18V для інструментів DIY і садових інструментів, вже представлених на ринку, будуть сумісні з новою платформою. Bosch вже зараз пропонує широкий асортимент акумуляторних DIY і садових інструментів, а в найближчі роки буде його постійно розширювати. У майбутній садівничий сезон компанія Gardena переведе весь свій асортимент 18V акумуляторів на систему Alliance. Всі інші партнери або вже представлені на ринку технологіями, які працюють на акумуляторах Bosch, або будуть поступово розширювати асортимент своєї продукції. У майбутньому в рамках альянсу "Power for All" компанії будуть спільно добиватися більшої гнучкості для користувачів.

Відкриття і розширення сегмента акумуляторів вносить істотну додаткову цінність для користувача і є важливим драйвером зростання для компанії Bosch.

Створення Альянсу стане передвісником партнерства з сильними брендами. Включення нових компаній-виробників вже обговорюється.

THE POWER FOR ALL ALLIANCE. THE battery for your home (відео)

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів