ASUS Republic of Gamers (ROG) представляє монітор ROG Swift 360Hz із частотою оновлення 360 Гц

Головна Новини ASUS Republic of Gamers (ROG) представляє монітор ROG Swift 360Hz із частотою оновлення 360 Гц
26.08.2020

До випуску монітора присвячена кампанія, що дає геймерам шанс виграти ROG Swift 360Hz і зіграти в команді з Bugha, чемпіоном світу 2019 року в дисципліні Fortnite

ГОЛОВНЕ

  • Найшвидший у світі ігровий монітор ROG Swift 360Hz PG259QN з’явиться у продажу у вересні, його ціна складе орієнтовно $699. 
  • У рамках кампанії «Вибір чемпіонів» геймери можуть запропонувати Bugha, чемпіону світу з Fortnite, ігрові випробування, які той виконуватиме на системі з монітором ROG Swift 360Hz.
  • Учасники кампанії отримують шанс виграти монітор ROG Swift 360Hz і зіграти разом з Bugha в парній битві Fortnite.

ASUS Republic of Gamers (ROG) представляє найшвидший у світі ігровий монітор ROG Swift 360Hz PG259QN із частотою оновлення екрана 360 Гц, орієнтований на шанувальників динамічних змагальних ігор, зокрема битв Battle Royale. Монітор з’явиться у продажу у вересні, його ціна складе орієнтовно $699. Крім рекордно високої частоти оновлення його IPS-панель із роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) може похвалитися надшвидким відгуком в 1 мс (GTG). Монітор також оснащений процесором NVIDIA® G-SYNC®, що забезпечує плавне промальовування й реалістичність ігрових сцен.

До випуску продукту присвячена кампанія «Вибір чемпіонів», організована ROG у співпраці з Bugha, чемпіоном світу 2019 року в дисципліні Fortnite. Геймери мають можливість за допомогою соціальних мереж кинути йому виклик у вигляді випробування Fortnite. Вони також отримують шанс виграти монітор ROG Swift 360Hz PG259QN і зіграти разом з Bugha в парному битві Fortnite.

«Ігрові монітори ROG відзначаються швидкістю та функціональністю, надаючи мені конкурентні переваги над суперниками, і новий ROG Swift 360Hz PG259QN не виняток, – говорить Bugha. – ROG Swift 360Hz дійсно покращив мою гру, і тепер мені важко повертатися до будь-якого іншого монітора. Приємно грати з рекордною частотою оновлення в 360 Гц. До того ж монітор не тільки забезпечує швидкий час відгуку, але й має приємний мінімалістичний дизайн, який відмінно підходить для змагальних і звичайних ігор».

ROG і Bugha запрошують гравців з усього світу створювати випробування Fortnite, які Bugha повинен буде пройти на системі з монітором ROG Swift 360Hz, наприклад, грати без снайперської зброї або без будівництва жодних споруд. ROG і Bugha виберуть три з представлених випробувань, спроби їх виконання будуть опубліковані на YouTube-каналі Bugha. Випробування можна відправити, розмістивши їх у вигляді коментарів з хештегом # ROGSwift360Hz в одному з твітів Bugha, під його TikTok-відео, а також на сторінках Twitter, TikTok, Instagram і Facebook бренду ROG. Учасники, чиї випробування будуть обрані, отримають шанс виграти монітор ROG Swift 360Hz і стати товаришем по команді Bugha в парній битві Fortnite.

ROG Swift 360Hz PG259QN

ROG Swift 360Hz PG259QN оснащений швидкою 24,5-дюймовою IPS-панеллю з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080), в якій стан рідких кристалів може змінюватися в чотири рази швидше, ніж у звичайних панелях IPS, що забезпечує відгук в 1 мс ( GTG). Сумісність панелі зі стандартом розширеного динамічного діапазону HDR10 означає підвищену яскравість і більше колірне охоплення в порівнянні зі звичайними моніторами.

Завдяки вбудованому процесору NVIDIA® G-SYNC® усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення. Ентузіасти й професійні геймери оцінять змінну частоту оновлення екрана (VRR) і технологію Variable Overdrive для усунення візуальних артефактів і першокласного геймплея.

У дизайні ROG Swift 360Hz PG259QN зведені до мінімуму відволікаючі чинники, щоб гравці були повністю зосереджені на грі. Нижня рамка пристрою має матове покриття, щоб зменшити відображення на екрані, а індикатор розміщено з нижньої сторони рамки далеко від поля зору користувача. Компактна V-подібна підставка дозволяє геймерам перемістити клавіатуру та мишу ближче до монітора, щоб звільнити більше місця для комфортної гри.

Монітор також оснащений радіатором із великою площею теплообміну, що забезпечує ефективне охолодження його компонентів під час ігрових марафонів.

Доступність

Початок продажу монітора ROG Swift 360Hz у світі заплановано на вересень. В Україні модель очікується дещо пізніше з урахуванням логістики.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів