Переходьте на сучасний комп'ютер з Windows 10, платформою Intel vPro і Microsoft 365

Головна Новини Переходьте на сучасний комп'ютер з Windows 10, платформою Intel vPro і Microsoft 365
02.09.2020

Саме час оновитися: комп'ютери Windows 7 більше не отримують оновлень безпеки Windows, тому краще оновитися вже сьогодні.

Сучасний персональний комп'ютер - це комп'ютер з Windows 10 і Microsoft 365* з актуальними оновленнями. У розпорядженні вашого бізнесу буде найбезпечніша і продуктивна версія Windows з найменшою вартістю володіння.

Найпродуктивніші комп'ютери з Windows за всю історію.2 Забезпечують можливість спільної роботи в режимі реального часу і доступ до хмарної аналітики

Найбезпечніші комп'ютери з Windows за всю історію.3 Оснащені засобами захисту користувачів від найактуальніших загроз**

Комп'ютер з Windows з найменшою вартістю володіння.4 Спрощений процес отримання оновлень дозволяє заощадити час і скоротити витрати, а також забезпечує розширені можливості управління

Встигайте більше

Нові ПК з Windows 10 на базі процесорів Intel Core vPro 8 п'ятого покоління дозволяють співробітникам працювати автономно протягом усього робочого дня1,7, в 2,1 рази ефективніше з точки зору багатозадачності1,5,6, а також на 80% продуктивніше1,6,7. Швидкість аналізу даних до 40% вище1,6,8 в порівнянні з чотирирічним ноутбуком з Windows 10.

Обирайте безпеку і надійність

Як результат - компанії захистять себе від нинішніх загроз безпеки за допомогою сучасних, постійно оновлюваних** засобів захисту інформації та пристроїв. Згідно з оцінками, Windows 10 дозволяє знизити або виключити необхідність втручання з боку ІТ-фахівців  з питань безпеки в 33% випадків.3 А Intel Runtime BIOS Resilience дозволяє знизити вразливість системи до шкідливих атак через BIOS.

Заощаджуйте 

IT-адміністратори вважають, що Windows 10 Pro скорочує тимчасові витрати на управління IT-ресурсами** приблизно на 20%. Windows 10 сумісна з 99% додатків для Windows 71, а також з більшістю дротових і бездротових периферійних пристроїв, що дозволяє економити робочий час і гроші. Нові пристрої на базі процесорів Intel Core vPro є перспективним вкладенням і здатні ефективно використовувати майбутні регулярні оновлення Windows 10.

Зручна робота практично в будь-якому місці

З Microsoft 365 Business Standard* ви отримуєте хостинг електронної пошти, а також версію для ПК, мобільну і веб-версію додатків Word, Excel, PowerPoint, Outlook та інших інструментів, які допоможуть вам у веденні і розвитку вашого бізнесу. Додатки постійно оновлюються і завжди є актуальними.

Додатки Office*

Додаткові переваги

Річна підписка на одну людину, працює з Windows, Mac, iOS і Android,1 цілодобова технічна підтримка

Додатки Office*

Один пристрій, одноразова покупка, працює з Windows або Mac, iOS і Android, 1 технічна підтримка (тільки з питань установки)

1 Доступність додатків може залежати від пристрою/мови.

2 Тільки для ПК. Докладніше (включаючи сумісні мобільні пристрої) дивіться на сайті office.com/information

Ви повинні прийняти Ліцензійну угоду на сайті microsoft.com/useterms • Потрібна активація • Продукт не може бути замінений в разі, якщо він відкривався або був активований, а також його не можна повернути і отримати назад сплачені за нього гроші • Підходить для комерційного використання

Системні вимоги • Обліковий запис Microsoft • Доступ до Інтернету • Windows 10 або MacOS * • Процесор 1,6 ГГц, 2-ядерний (ПК); Intel (Mac) • ОЗУ 4 ГБ, 2 ГБ (32-розрядна) • Дисковий простір 4 ГБ (ПК), 10 ГБ (Mac OS Extended або APFS) • Монітор 1280 x 768 (ПК) / 800 (Mac)

*Перейдіть на сайт office.com/systemrequirements, щоб дізнатися сумісні версії Windows 10 і MacOS, а також інші вимоги до характеристик.

У вас є питання? Ми готові на нього відповісти!

Чому мені варто оновитися до сучасного пристрою?

Сучасні пристрої економлять гроші і час за рахунок підвищеної безпеки (скорочення на 33% числа інцидентів), 3 більшої продуктивності (підвищення на 80% продуктивності), 1,6,7 прискореного взаємодії (швидкість в режимі багатозадачності підвищена в 2,1 рази), 1,5,6 і автономної роботи протягом повного робочого дня.1,7

Чи можу я оновити операційну систему до Windows 10 на комп’ютері, який я в даний час використовую?

Так, ви можете оновити комп'ютер з Windows 7, якщо він відповідає заявленим вимогам, при наявності повної ліцензії. Для того щоб отримати доступ до всіх останніх апаратних можливостей, ми рекомендуємо вам перейти на новий ПК з Windows 10.

Що буде, якщо я продовжу використовувати Windows 7?

Ви можете продовжити використання Windows 7, проте після завершення підтримки ваш ПК стане вразливим для погроз безпеки. Windows буде працювати, однак ви перестанете отримувати оновлення компонентів і системи безпеки.

Чи можна буде активувати Windows 7 після 14 січня 2020 роки?

Windows 7 можна буде встановлювати і активувати після завершення облуговування. Однак щоб захистити себе від загроз безпеки і вірусів, Майкрософт рекомендує вам розглянути можливість поновлення до Windows 10.

Чи збережеться підтримка Internet Explorer в Windows 7?

Підтримка Internet Explorer на пристроях Windows 7 буде припинена 14 січня 2020 року. Як компонент операційної системи Windows, Internet Explorer дотримується того ж життєвого циклу підтримки.

Що станеться, якщо я продовжую використовувати Office 2010?

Ви можете продовжувати використовувати Office 2010, але як тільки підтримка закінчиться, ваш ПК стане більш вразливим до ризиків безпеки. Офіс продовжить працювати, але ви перестанете отримувати оновлення безпеки та функцій.

Чи продовжить Office 2010 працювати з Microsoft 365?

Підключення до служб Microsoft 365, таких як Exchange Online, не підтримуватимуться після 1 жовтня 2020 року. Клієнти повинні перейти на план Microsoft 365, який містить додатки для настільних ПК Office, щоб запобігти втраті продуктивності.

Чи може Office 2010 все-таки активуватися після 14 січня 2020 року?

Office 2010 ще можна встановити та активувати після закінчення підтримки. Однак, щоб уникнути ризиків безпеки та вірусів, Microsoft наполегливо рекомендує розглянути можливість оновлення до Microsoft 365.

Чи є якісь спеціальні пропозиції для Microsoft 365?

Клієнти можуть скористатися безкоштовною пробною версією Microsoft 365, щоб познайомитися з новими можливостями і поліпшеннями Office. Нові користувачі підписки Microsoft 365 Бізнес-стандарт також можуть отримати безкоштовний власний домен електронної пошти терміном на один рік.

Як слід підготуватися до завершення підтримки Office 2010?

Цей момент дає клієнтам відмінну можливість провести оцінку своєї технологічної стратегії і визначити переваги, які вони можуть отримати від використання передових рішень для бізнесу. Microsoft 365* дозволяє вашим співробітникам встигати більше завдяки можливостям віддаленої роботи, кращих показників продуктивності, а також рішень для командної роботи, в той же час забезпечуючи ваш захист і відповідність місцевим законодавством.

1. Результати продуктивності ґрунтуються на тестуванні, проведеному в період з 31 січня 2018 року по 9 лютого 2018 року, і не можуть відображати всі загальнодоступні оновлення безпеки. Докладніше див. у розкритті конфігурації. Жоден продукт не може бути абсолютно безпечним. Програмне забезпечення та робочі навантаження, які використовуються для тестів на продуктивність, оптимізовані для роботи лише на мікропроцесорах Intel. Випробування на ефективність, такі як SYSmark та MobileMark, вимірюються за допомогою конкретних комп'ютерних систем, компонентів, програмного забезпечення, операцій та функцій. Будь-яка зміна будь-якого з цих факторів може призвести до зміни результатів. Вам слід додатково перевірити інформацію та тести на ефективність, щоб повноцінно оцінити ефект від покупки, включаючи продуктивність цього продукту в поєднанні з іншими продуктами. Для отримання більш повної інформації відвідайте сторінку www.intel.com/benchmarks

2. Швидкість взаємодії в режимі мультизадачности у нових комп'ютерів на 65% вище в порівнянні з 5-річним комп'ютером. На основі вимірів SEG562 - робоче навантаження в офісному середовищі і в режимі багатозадачності з використанням Microsoft Word * (зі збереженням у форматі PDF), Excel * (повторні обчислення), PowerPoint * (сортування слайдів) і NXPowerLite Desktop * (для стиснення вмісту в документах Office). Всі дії виконувалися під час відтворення відео у фоновому режимі (з імітацією перегляду бізнес-тренінгу або веб-трансляції).

3. Windows 10 дозволяє до 33% знизити число подій порушення безпеки, які вимагають втручання ІТ-фахівців, звіт «The Total Economic Impact of Microsoft Windows 10», Forrester, 2016

4. Комп'ютери старше 4 років обходяться в 2,7 рази дорожче в порівнянні з більш новими ПК, що виражається у втраті 112 робочих годин - сумарна вартість втраченого часу і витрат. * SMB PC Study, TechAisle, 2018 рік

5. У фоновому режимі відкритий Slack, відбувається експорт 2,28 МБ презентації Microsoft PowerPoint.ppt в форматі відео в якості 1920x1080 H.264 .mp4. Під час створення відеопрезентації 1) відбувається конвертація 6,49 МБ документа .docx Microsoft Word на 844 сторінки в 7,98 МБ файл PDF і 2) відбувається перерахунок 70,4 МБ таблиці .xlsm Microsoft Excel з включеними макросами.

6. ОНОВЛЕНІ конфігурації НОВИНКА Intel Core  i7-8650U (еталонна платформа Intel), 15Вт, 4C8T, турбо-режим до 4,2ГГц, ОЗУ: 2x4ГБ DDR4-2400, сховище: Intel SSD Pro 6000p, Графічний адаптер: Intel UHD Graphics 620, версія BIOS 117.07 з мікро контролером (MCU) 0x84, ОС: Windows 10 (версія 10.0.16299.192) 4-річний ПК: Intel Core  i7-4600U (еталонна платформа Intel), 15Вт, 2C4T, турбо-режим до 3,3ГГц, ОЗУ: 2x4ГБ DDR3-1600, сховище: Intel 540s SSD, Graphics 4400, версія BIOS 139 с мікро контролером (MCU) 0x23, ОС: Windows 10 (версія 10.0.16299.192)

7. Середня споживана потужність, виміряна за допомогою компонента тестування навігації EEMBC (оцінки зроблені на еталонної платформі Intel за допомогою батареї 42Вт-ч і панелі 25x14): Вимкніть всі USB-пристрої, встановіть з'єднання з локальної WiFi-точки доступу і встановіть яскравість екрану на 200 ніт ( відключіть DPST, встановіть яскравість на 200 ніт при білому тлі і підключіть DPST). Зачекайте 10 хвилин, щоб система повністю перейшла в режим очікування, а потім запустіть EEMBC Browsing Bench через оглядач Microsoft Edge. Встановіть 20-секундний проміжок очікування між завантаженням веб-сторінок. Виміряйте споживану потужність за час завантаження всіх сторінок і повідомте медіанне значення по 3 тестів. Тести Intel показали середній час автономної роботи - 9,5 години.

8. Вимірює час завантаження, запиту, обчислює статистику і формує 6 таблиць з різних локальних джерел даних, що містять 2,2 мільйона записів про продажі.

*Підписка продається окремо

**Для підтримуваного терміну експлуатації пристроїв

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів