Новий саунбар LG GX забезпечує чудову якість звучання та ідеально поєднується з OLED-телевізорами GX Gallery

Головна Новини Новий саунбар LG GX забезпечує чудову якість звучання та ідеально поєднується з OLED-телевізорами GX Gallery
18.09.2020

Саундбар LG GX радує і слух, і погляд, відрізняється надтонким дизайном з можливістю вбудовування в стіну та передовими аудіо технологіями Dolby Atmos.

Компанія LG Electronics (LG) анонсувала свій новий саундбар, розроблений для створення незабутніх домашніх розваг, а також для забезпечення нового рівня просторової та стилістичної інтеграції з телевізорами преміум-класу компанії. Саундбар LG GX відрізняється чудовим звучанням, передовими функціями та витонченою естетикою, які доповнюють відзначені нагородами телевізори LG серії GX Gallery OLED.

Саундбар GX є ідеальним візуальним доповненням до натхненних мистецтвом OLED-телевізорів серії Gallery від LG. Можливості кріплення або установлення максимально універсальні: саундбар можна кріпити як впритул до стіни безпосередньо під телевізором, так і встановити на сталевій підставці, яка входить у комплект. Саундбар GX розміром 15х144,6х3,25 см ідентичний по ширині та дизайну 65-дюймовому телевізору серії LG GX Gallery. В основі дизайну лежить філософія, яку дизайнери LG називають «розширення масштабу простору»: створення єдиної телевізійної системи, яка гармонійно виглядає в інтер'єрі.

Саундбар GX від LG забезпечує чудове тривимірне звучання завдяки технологіям Dolby Atmos та DTX: S. Пристрій сумісний з Dolby Vision через 4K pass-through, забезпечуючи найкращу якість зображення й звуку, та створюючи справжній ефект присутності як в кінотеатрі у вас вдома. Сабвуфер, що входить у комплект, відповідає за низькочастотні баси. Його можна поставити у будь-якій частині кімнати, тому що він підключається до саундбару бездротовим способом. Загальну вихідну потужність можна збільшити, додавши бездротові тилові динаміки LG (модель SPK8, продається окремо) що ще більше посилить ефект присутності.

Саундбар забезпечує підвищену зручність і простоту підключення, включаючи розширений реверсивний звуковий канал (eARC) та Bluetooth. Завдяки більш високій пропускній здатності, eARC забезпечує всю різноманітність аудіо форматів високої роздільної здатності, таких як Dolby True HD та DTS Master Audio, в той час як Bluetooth полегшує ультра-якісну передачу потокового відео зі смартфона або планшета,

 

Крім того, саундбар LG GX сертифікований як пристрій з Hi-Res звуком, що підтверджує високу якість відтворення, включаючи поліпшену передачу всіх деталей звуку без втрат з частотою 24 біт/96 кГц. Динаміки відтворюють чітке, природне звучання, як при відтворенні аудіофайлів з високою роздільною здатністю, так і при конвертації звичайних аудіо форматів з підвищенням частоти. Вбудована функція LG AI Sound Pro аналізує й автоматично застосовує кращі налаштування звуку, незалежно від змісту, кожен раз забезпечуючи максимальне задоволення від прослуховування.

 

 

Продажі нового саундбару LG GX стартують у Європі, Північній Америці, Азії, а також на інших ключових ринках. Ціну й точну дату продажу користувачі зможуть уточнити у місцевих роздрібних магазинах.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів