Alcatel-Lucent Enterprise розпочинає співпрацю з ультрасучасними студентськими містечками в ОАЕ та Омані

Home News Alcatel-Lucent Enterprise розпочинає співпрацю з ультрасучасними студентськими містечками в ОАЕ та Омані
23.09.2020

The Myriad обирає Alcatel-Lucent Enterprise для забезпечення якісним мережевим зв’язком проєкти розміщення студентів у Дубаї та Маскаті.

Alcatel-Lucent Enterprise - провідний постачальник комунікаційних, мережевих та хмарних рішень з можливістю індивідуального адаптування відповідно до сфер діяльності кожного замовника, урочисто оголосив що The Myriad - спеціалізований розробник студентських містечок, обрали ALE для забезпечення об'єднаної дротової та бездротової локальної мережі.

The Myriad Dubai, дочірня компанія Strategic Housing Group, є повністю інтегрованим студентським містечком в сучасному урбаністичному стилі, що розташовано в самому центрі Dubai International Academic City, де оселилися понад 26,000 студентів, що навчаються в 30 університетах. Проєкт, що складається з семи кварталів, де можуть комфортно розміститися до 2250 студентів, розкинувся аж на 68 000 квадратних метрів і знаходиться усього лише за декілька хвилин ходьби від більшості університетів Dubai Academic City.

The Myriad Muscat пропонує розміщення виключно для молодих жінок в султанаті Оман (Sultanate of Oman). Проєкт, що вміщує до 2700 жителів займає 100 000 квадратних метрів і знаходиться недалеко від університетів в Аль-Зеб, Маскат (Al Seeb, Muscat).

«У The Myriad ми усвідомлюємо важливість використання нових передових технологій, щоб залишатися конкурентоспроможними. Для нас дуже важливо було мати стабільний мережевий зв'язок та Wi-Fi, що покриває усі закутки містечка, щоб забезпечити наших молодих резидентів найкращими та найкомфортнішими умовами проживання. На додаток до надійних, перевірених часом технологій, які відповідали нашим потребам, ми оцінили й рівень залучення ALE на всіх етапах реалізації проєкту, ми працювали у справжньому тандемі, де кожен розуміє потреби кожного», - говорить Хасіб Малік, генеральний директор Strategic Housing Group.

«Щоб задовольнити очікування The Myriad ми запровадили спрощену, ефективнішу та безпечнішу комунікаційну та мережеву інфраструктуру, спрямовану на покращення досвіду користування для студентів та молодих спеціалістів. Також на базі цієї високо-масштабованої інфраструктури компанія може подальшому модифікувати систему для задоволення майбутніх потреб», - сказав Руй Сілва, менеджер відділу збуту, Alcatel-Lucent Enterprise (Rui Silva, Distribution Manager, Alcatel-Lucent Enterprise).

Для подальшого вдосконалення та розширення мережі зв’язку та комунікацій The Myriad планує найближчим часом також інтегрувати Alcatel-Lucent Rainbow - платформу від компанії UCaaS. Хмарне рішення Rainbow дозволить The Myriad інтегрувати систему студентського містечка в режимі реального часу у свої наявні бізнес-додатки та забезпечити мешканців єдиною платформою для комунікацій.

Menu
Products catalog
Products catalog