Пропозиція SilverStone для сучасного мультимедійного центру та домашнього кінотеатру стандартного типу

Головна Новини Пропозиція SilverStone для сучасного мультимедійного центру та домашнього кінотеатру стандартного типу
25.09.2020

Компанія SilverStone має багаторічний досвід у створенні комплектуючих різного рівня складності. Корпуси для компактних настільних систем, мультимедійних центрів та домашніх кінотеатрів, рішення для ігрових персональних комп’ютерів, серверні розробки та велика кількість аксесуарів, що стануть у нагоді – це частковий перелік продукції SilverStone, що не втрачає свою актуальність.

Вдало підібраний корпус – це основа для комп’ютера, що в подальшому буде виконувати різноманітні за призначенням та технічними особливостями функції. HTPC формат (Home Theatre Personal Computer) для створення домашнього кінотеатру, мультимедійного центру, тощо, на базі стандартного персонального комп’ютера, що має безліч переваг. Звичайно, систему такого рівня можливо зібрати і в ординарному корпусі, але поряд із сучасною музичною, теле апаратурою, та в стильному інтер’єрі він буде виглядати доволі не привабливо. Також, в HTPC форматі передбачено додатково ряд конструктивних особливостей, з огляду на призначення системи, що додають комфорт та легкість доступу до основних складових під час використання.

Корпуси серії SilverStone GRANDIA у свій час відкрили еру застосування комп’ютерів для домашнього кінотеатру (мультимедійного центру) з широким спектром можливостей.

Корпус GRANDIA GD09B – бюджетний варіант корпусів типу HTPC, для домашнього кінотеатру чи мультимедійної станції на основі сучасних компонентів.

Конструкція GRANDIA GD09B надає можливість розмістити два 3,5" та один 2,5" дюймовий диски, графічні карти довжиною до 309 мм, материнські плати «форм-фактору» ATX SSI EEB. Важливо зазначити, що кріплення для жорстких дисків універсальні та не потребують адаптерів.

GRANDIA GD09B має ефективну систем обдуву, що забезпечують чотири вентилятори (один – 120мм вже в комплекті). По периметру встановлені спеціальні за конструкцією пилові фільтри, які при необхідності можливо легко демонтувати та почистити. Отже, гарантована тиха, стабільна робота вентиляторів та ефективний обдув компонентів при високому рівні навантаження системи із доволі відчутним тиском повітря.

Пластикова передня панель, із стильною дизайнерською поверхнею, що нагадує алюмінієву, має кріплення для встановлення Kensington Lock.

GRANDIA GD09B - це ідеальне рішення для сучасного домашнього кінотеатру, мультимедійної станції з функціями захисту даних.

Корпус сумісний із наступними фірмовими компонентами SilverStone:

Компанія SilverStone – гарантує високий рівень виконання і довершений функціонал, що заслуговує на увагу і високу оцінку. Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: SST-GD09B
немає в наявності
 
Призначення: мультимедійний, стандратний/офісний; Тип корпусу: Extended ATX / SSI-EEB; Форм-фактор: ATX, micro-ATX, SSI CEB; Габарити (ВхШхГ): 170x358x440; Колір корпусу: чорний; Відсіків 5,25": 1 шт; Внутрішніх відсіків 3,5": 2 шт; Додатково: слот для установки замка Kensington;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів