Третє покоління процесорного охолодження KRYTON від SilverStone для заощадливих користувачів

Home News Третє покоління процесорного охолодження KRYTON від SilverStone для заощадливих користувачів
25.09.2020

Анонсуємо оновлення асортименту SilverStone. Пропонуємо бюджетне рішення процесорного охолодження серії KRYTON, модель SST-KR03.

  • алюмінієвий радіатор класичної форми у вигляді башти із спеціальною формою ребер (що сприяє ефективному руху повітря) із 92 мм вентилятором на гідравлічному підшипнику із підсвічуванням синього кольору;
  • дві 6 мм мідні теплові трубки, що розміщені безпосередньо в алюмінієвій основі на пряму контактують із кришкою процесора;

  • висота радіатора 125 мм – стандартний розмір охолодження для різноманітних за розміром корпусів;
  • швидкість вентилятора до 2 000 об/хв., повітряний потік до 32.44 CFM та статичний тиск 1.82 мм вод.ст. при показниках рівня шуму до 23 дБа.
  • підсвічування підключається до стандартного 3-контактного розніму (на 12 В);

SilverStone KRYTON KR03 без проблем впорається із процесорами з рівнем TDB до 65 Вт та вище в корпусі з активним обдувом, кулер можливо встановити на всі актуальні сокети Intel та AMD, за виключенням дуже великих TR4 та sTRX4.

Не вагайтесь, якщо ви вже зібрали систему в корпусі SilverStone, доповніть його інтер`єр фірмовим охолодженням.

SilverStone – це бездоганна якість та ваш стиль. Долучайтесь, та обирайте краще!

Products from publication
SKU: SST-KR03
639 UAH*
out of stock
High-performance CPU cooler that delivers improved silence and performance. Reroute design on heat-pipe Ø6mm x 2pcs to directly receiving cold air, providing the best cooling performance. Staggered heat-pipe arrangement helps to maximize airflow over each heat-pipe for optimal cooling performance.
Menu
Products catalog
Products catalog