Пропозиція SilverStone для сучасного мультимедійного центру та домашнього кінотеатру преміум-класу

Home News Пропозиція SilverStone для сучасного мультимедійного центру та домашнього кінотеатру преміум-класу
28.09.2020

Вдало підібраний корпус – це основа для комп’ютера, що в подальшому буде виконувати різноманітні за призначенням та технічними особливостями функції. Концепція HTPC (Home Theatre Personal Computer) – формат для створення домашнього кінотеатру, мультимедійного центру, тощо, на базі стандартного персонального комп’ютера, що має безліч переваг. Звичайно, систему такого рівня можливо зібрати і в ординарному корпусі, але поряд із сучасною музичною, теле апаратурою, та в стильному інтер’єрі він буде виглядати доволі не привабливо. Також, в HTPC форматі передбачено додатково ряд конструктивних особливостей, з огляду на призначення системи, що додають комфорт та легкість доступу до основних складових під час використання.

Компанія SilverStone має багаторічний досвід у створенні комплектуючих різного рівня складності. Корпуси для компактних настільних систем, мультимедійних центрів та домашніх кінотеатрів, рішення для ігрових персональних комп’ютерів, серверні розробки та велика кількість аксесуарів, що стануть у нагоді – це частковий перелік продукції SilverStone, що не втрачає свою актуальність.

Корпуси серії SilverStone GRANDIA у свій час відкрили еру застосування комп’ютерів для домашнього кінотеатру (мультимедійного центру) з широким спектром можливостей.

Корпус GRANDIA GD07B надає своєму власнику можливість інтегрувати потужний сервер з достатньо об’ємним сховищем до складу домашнього кінотеатру і експлуатувати його в умовах ідеальної тиші.

Розробники SilverStone мають великий досвід у галузі створення кращих рішень для корпусів баштового типу. Це стало у нагоді під час проектування ефективної системи обдуву GRANDIA GD07B. В корпусі передбачена можливість для розміщення до чотирьох вентиляторів (три з яких, вже в наявності в комплекті). Щоб забезпечити їх безперебійну та надійну роботу, по периметру встановлені спеціальні за конструкцією пилові фільтри, які при необхідності можливо легко демонтувати та почистити. Отже, вище зазначені конструктивні особливості гарантують тиху, стабільну роботу вентиляторів та ефективний обдув компонентів при високому рівні навантаження системи із доволі відчутним тиском повітря.

Конструкція GRANDIA GD07B надає можливість розмістити до 11-ти дисків, сучасні графічні карти до 345 мм довжиною, материнські плати форм-фактору ATX SSI EEB без зміни стандартних габаритів корпусу.

Алюмінієва передня панель, із стильною дизайнерською поверхнею, зачиняється на замок та додатково є кріплення для Kensington Lock. Таким чином, в корпусі GRANDIA GD07B приховуються розніми та числена кількість дисків, що розміщені у 5,25-дюймових відсіках.

GRANDIA GD07B - це ідеальне рішення для потужного медіасервера з функціями захисту даних.

Корпус сумісний із наступними фірмовими компонентами SilverStone:

  • можливо встановити охолодження для процесора SilverStone KRYTON KR02
  • можливо розмістити любий блок живлення формату ATX з асортименту SilverStone, як приклад SilverStone STRIDER ST80F-TI (800W), 80+ Titanium

Компанія SilverStone – гарантує високий рівень виконання і довершений функціонал, що заслуговує на увагу і високу оцінку. Долучайтесь та обирайте краще!

Products from publication
SKU: SST-GD07B
out of stock
 
Enclosure type: Extended ATX / SSI-EEB; Form factor: E-ATX, ATX, micro-ATX, SSI EEB, SSI CEB; Dimensions (HxWxD): 175x435x440; Case color: black; Compartments 5,25": 4 pcs; Internal compartments 3,5": 5 pcs;
Menu
Products catalog
Products catalog