Виведіть свій бізнес на новий рівень за підтримки Windows Server 2019

Головна Новини Виведіть свій бізнес на новий рівень за підтримки Windows Server 2019
30.09.2020

Готові вивести свій бізнес на абсолютно новий рівень?

Почніть із стартової платформи, яка здатна працювати із великими навантаженнями. З Windows Server 2019 ваш бізнес отримає такі переваги, як сховище нового покоління з високою швидкістю і об’ємом зберігання, залишаючись надійно захищеним вбудованими службами відновлення даних, а також стане більш ефективним і масштабованим.

Не тільки ефективний, але і гнучкий

Переваги Windows Server 2019:

  • Забезпечує достатьню обчислювальну потужність для одночасного використання поточних ресурсів сервера і його сховища.
  • Допомагає знизити навантаження за рахунок керування додатками в межах єдиного середовища.
  • Легко масштабується при змінах ринку.

Підвищення якості безпеки і захисту

Переваги Windows Server 2019:

  • Виявлення та запобігання атак до того, як вони зашкодять вашим програмам та даним.
  • Ідіть в ногу з найостаннішими нормативними вимогами, включаючи "Загальні положення про захист" (GDPR) і "Закон про відповідальність і перенесення даниз про страхування здоров'я громадян" (HIPAA).
  • Гарантуйте безперебійність за допомогою можливостей автоматичного резервування і відновлення даних.

 Створено для  майбутнього

Переваги Windows Server 2019:

  • Допомагає скоротити операційні витрати за допомогою аналітики.
  • Максимізація існуючих інвестицій за рахунок розширення центру обробки даних в хмару.
  • Підготує до майбутнього завдяки гібридним локальним і хмарним можливостям.

Що нового в Windows Server 2019?

Windows Server 2019 відкриває для бізнесу прямі переваги, включаючи покращений аналіз даних, скорочення витрат і підвищену безпеку, а також гнучкість в питаннях перенесення даних і служб в хмару.

Дізнайтеся про інші нововведення в Windows Server 2019 на сайті: cloudblogs.microsoft.com/windowsserver/2018/03/20/introducing-windows-server-2019-now-available-in-preview.

Як Windows Server 2019 може допомогти моєму бізнесу в питаннях дотримання актуальних нормативно-правових вимог?

Пакет хмарних продуктів Майкрософт, а також сервери і служби від самого початку створювалися з урахуванням дотримання всіх керівних нормативів і контролю відповідності - включаючи GDPR і HIPAA.

Додаткові відомості про критерії відповідності для роботи з хмарними службами Майкрософт можна знайти за адресою: microsoft.com/en-us/trustcenter/compliance.

Які ще заходи безпеки використовуються в Windows Server 2019?

Безпека як і раніше є найважливішим аспектом для клієнтів, тому Майкрософт прагне допомагати користувачам підвищувати їх рівень безпеки.

Windows Server 2019 надає безліч розширених функцій для захисту бізнесу вашого клієнта, включаючи шифрування віртуальної мережі, офлайн-режим для екранованих віртуальних машин та вдосконалений захист Windows Defender Advanced Threat (ATP), що забезпечує превентивний захист виявлення атак та загроз нульового дня.

Додаткові відомості про нові функції безпеки в Windows Server 2019 можна знайти за адресою: microsoft.com/ru-ru/cloud-platform/windows-server-security.

Чим модель ліцензування Windows Server 2019 відрізняється від Windows Server 2016?

Для підвищення якості послуг ліцензування в мультиоблачних середовищах, Microsoft перейшла від ліцензування на основі процесора до ліцензування на основі ядра для Windows Center 2019 Datacenter та Standard Edition.

Ціни і додаткові відомості можна знайти на сторінці Ціни та ліцензування для Windows Server 2019 за адресою: microsoft.com/ru-ru/cloud-platform/windows-server-pricing.

Коли буде доступний Windows Server 2019?

Windows Server 2019 з'явився в широкому доступі в кінці 2018 року.

Дізнайтеся, як Windows Server 2019 може допомогти вивести ваш бізнес на новий рівень продуктивності, безпеки і мобільності - а також отримати гнучкість, необхідну для переходу в хмару.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів