Рідинне охолодження Antec Kühler H2O K K240 RGB для заощадливих користувачів

Головна Новини Рідинне охолодження Antec Kühler H2O K K240 RGB для заощадливих користувачів
01.10.2020

Компанія ANTEC пропонує асортимент корпусів, блоків живлення та охолодження, що задовольняє вимоги та потреби як початківців так і досвідчених професіоналів. Широкий спектр продукції та високий рівень її виконання, не залежно від складності – це те, що приваблює та є одним із основних критеріїв вибору продукції ANTEC.

Пропонуємо вашій увазі новинку – рідинне охолодження відомої серії Antec Kühler H2O K з RGB підсвічуванням K240.

 

 

Antec Kühler H2O K K240 RGB – це система типу All-In-One від ANTEC, що має вивірену та удосконалену конструкцію, у поєднанні із бездоганною якістю виконання.

Antec Kühler H2O K K240 RGB – це оновлена версія вже відомого охолодження, кожна складова якої створена з огляду не тільки на технічні особливості, але й на зручність та практичність під час використання, сумісна з Intel: LGA 2066 / 2011-V3 / LGA2011 / LGA1366 / LGA1156 / 1155 / 1151 / 1150 AMD:  AM4 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2 / FM2+ / FM2 / FM1 сокетами.

 

 

Antec Kühler H2O K K240 RGB має надійний захист від протікання рідини, що надзвичайно важливо при навантаженні та експлуатації системи, роботі на максимальних показниках. Гумові шланги з подвійним PTFE (фторопласт) та нейлоновим покриттям, що гарантує довговічність, убезпечуює від корозії та витоку рідини.

 

 

Достатньо тонка кришка помпи з підсвічуванням та компактна форма водоблоку не перевантажують материнську плату, тим самим запобігають її деформації. При цьому, дані особливості конструкції ніяким чином не впливають на ефективність охолодження.

 

 

На мінімальних обертах помпа працює практично безшумно - <36 дБ(А) та додатково, виробник гарантує 50 000 годин її безперервної роботи при середній кімнатній температурі +25 °C. На мідну прямокутну основу, поверхня якої ідеально відшліфована, тонким шаром нанесена термопаста.

 

 

Алюмінієвий радіатор Kühler H2O K K240 RGB з боковими накладками та спеціальними отворами для фіксації 120 мм ARGB вентиляторів. Ребра у формі хвилястої стрічки, з мінімально допустимою відстанню 2,7-3,5 мм, ще одна з переваг Kühler H2O K, що сприяє активному відводу тепла.

 

 

Показники шуму PWM RGB LED вентиляторів на максимальних обертах не перевищують 20-36 дБ(А).

Вмонтований в конструкцію RGB контролер дає змогу керувати підсвічуванням у різних режимах та синхронізувати їх роботу з іншими компонентами системи.

Рідинне охолодження Antec Kühler H2O K K240 RGB стане на заваді перегріву системи та на додаток стильним та яскравим її доповненням, що буде безперечно привертати увагу.

ANTEC – світовий лідер галузі комп’ютерних комплектуючих, компанія, що відома широкому загалу користувачів, як досвідчений виробник високопродуктивних та якісних блоків живлення, сучасних корпусів для ПК та систем охолодження.
 

ANTEC гарантує бездоганну якість та стильний дизайн !

Обирайте краще !

Товари з публікації
код товару: 0-761345-74018-0
немає в наявності
 
Інтеграція водяного насоса і радіатора запобігає пошкодженню процесора вібрацією, а також підвищує ефективність терморегулювання.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів