Корпус ANTEC STRIKE – для створення унікальної комп’ютерної системи

Головна Новини Корпус ANTEC STRIKE – для створення унікальної комп’ютерної системи
06.10.2020

Якщо погортати сторінки історії компанії ANTEC, ідея створення якої народилась більш ніж 30 років тому у США, можемо побачити багато різних не стандартних та сміливих рішень у її виконанні. На сьогодні в колекції ANTEC багаточисленна когорта різноманітних моделей корпусів, блоків живлення та охолодження, що максимально відповідають вимогам користувачів різного рівня: від початківців до професіоналів.

Пропонуємо оновлений асортимент комп’ютерних корпусів ANTEC. 
 
Компанія ANTEC започаткувала моду на корпуси відкритого типу. На сьогодні майже всі виробники пропонують свої версії із цієї категорії, але, варто зазначити, що корпуси ANTEC залишаються неперевершеним витвором інженерів та розробників, визнані користувачами у всьому світі.
 
Серед них помітно виділяється корпус STRIKE, адже це неординарний сучасний компактний варіант, що безперечно буде привертати увагу стильною конструкцією та довершеним зовнішнім виглядом.

Корпус ANTEC STRIKE та його додаткові переваги:

  • компактна відкрита система Mini Tower для материнських плат ITX;
  • ви отримуєте широкий простір для втілення модингових ідей, тобто можливість створити індивідуальний дизайн на основі вже існуючої конструкції;
  • це не масовий продукт, а лімітована кількість екземплярів;
  • матеріал корпусу – алюміній/сталь високої якості та загартоване скло;
  • розніми USB 3.0 *2 шт. (Type-C 3.1), два 2,5 дюймових відсіки для SSD, є можливість розмістити відеокарту довжиною до 330 мм та встановити двох секційне рідинне охолодження;
  • на додачу передбачене місце для розміщення кабелів.
ANTEC STRIKE – підкреслить ваш стиль та індивідуальність, розкриє творчий потенціал та надихне на створення унікальної комп’ютерної системи. 
 
Отже, якщо ваш вибір – це творчий експеримент по створенню компактної відкритої системи – не вагайтесь та обирайте не стандартне рішення, а саме корпус відкритого типу ANTEC STRIKE.

Antec – це гарантована якість та довершений стиль.
Не вагайтесь та обирайте краще !

Товари з публікації
код товару: 0-761345-80032-7
немає в наявності
 
Striker, відкритий корпус ITX, перший в своєму роді, розроблений для нестандартних геймерів з водяним охолодженням. Striker, що відрізняється незвичайною формою, унікальною формою і інноваційною структурою, стане абсолютно новим випробуванням для досвідчених моддеров. Це перший відкритий корпус з переднім дизайном VGA, форм-фактором ITX і яскравим стилем. Antec Striker пробудить у вас ентузіазм щодо екстремальних ігор.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів