Готуйтесь до свят разом з RAZER та Twinkly!

Головна Новини Готуйтесь до свят разом з RAZER та Twinkly!
11.10.2020

Щойно оголошено про незвичайний технологічний проект співпраці двох відомих у світі брендів: Twinkly прямує таким чином у геймінг, Razer отримує переваги керування преміальними продуктами та світловими ефектами Twinkly.

Вчора генеральний директор Razer Min-Liang Tan під час його інавгураційної доповіді на RazerCon 2020 оголосив про неймовірний подарунок всім геймерам. Відтепер компанія RAZER, що займається ігровими периферійними пристроями та системами, буде співпрацювати з Twinkly, виробником світлодіодних систем освітлення, над сумісним проектом по розробці супер-контрольованих RGB-прикрас для декорації ігрового простору та кімнати до сезонних свят включно. Готуйтесь до Різдва, Нового року разом з RAZER та Twinkly! Різдвяна ялинка гравців тепер буде незвичайно геймерською з Twinkly.

Вже у цьому святковому сезоні гравці отримають унікальну можливість спробувати новий вид керування святковим настроєм,  треба просто об’єднати ноутбук Razer, периферійні пристрої Razer, святкові гірлянди Twinkly та інші різдвяні прикраси у єдину технологічну керовану систему для створення неймовірних, вражаючих звуко-світлових сцен. Досить налаштувати сумісні з Chroma девайси та підімкнути їх до додатку Razer Chroma, і будинок вмить засяє усіма кольорами дякуючи Twinkly.

 

 

Відтепер преміальні світлодіодні гірлянди бренду Twinkly включено до переліку продуктів, сумісних з технологією Chroma. Система RGB освітлення і програмне забезпечення Razer синхронізуються з безліччю компонентів ПК, включаючи компоненти багатьох компаній-конкурентів, як наприклад: нещодавно анонсованою лінійкою материнських плат AMR серії 500 ASRock і навіть системою освітлення в деяких автомобілях – тут ще чекаємо на більш детальною та докладну інформацію з цього приводу.

Переходьте за посиланнями, щоб ознайомитись або переглянути ще раз запис брифінгу, що анонсував початок приголомшливого партнерства Razer x Twinkly.

Дізнайтеся більше про:

  • Асортимент продукції Twinkly: що обрати, де придбати
  • Асортимент продукції RAZER: що обрати, де придбати

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів