Онлайн-трансляції на новому рівні разом з USB-камерою ROG Eye

Головна Новини Онлайн-трансляції на новому рівні разом з USB-камерою ROG Eye
04.11.2020

Підвищіть якість своїх відеоконференцій або стрімів за допомогою зовнішньої камери ROG Eye. До слова, веб-камера Asus ROG Eye вже доступна для замовлень на складі ERC.

USB-камера ROG Eye надає користувачам широкі можливості для організації ділових відеотрансляцій та конференцій, а також ведення ігрових стримів. Камера із роздільною здатністю Full HD дозволяє стрімити чітке та плавне відео у якості 1080p при 60fps. 

Вбудовані подвійні мікрофони з технологією Beamforming забезпечать чистий звук завдяки фільтрації навколишнього шуму.

Автоматична експозиція обличчя та технологія автоматичного фокусування стане в нагоді при проведенні стріму в умовах недостатнього освітлення.

Товари з публікації
код товару: 90YH01Z0-B2UA00
немає в наявності
 
USB-камера ROG Eye надає користувачам широкі можливості для організації ділових відеотрансляцій та конференцій, а також ведення ігрових стримів. Камера із роздільною здатністю Full HD дозволяє стрімити чітке та плавне відео у якості 1080p при 60fps. Вбудовані подвійні мікрофони з технологією Beamforming забезпечать чистий звук завдяки фільтрації навколишнього шуму. Автоматична експозиція обличчя та технологія автоматичного фокусування стане в нагоді при проведенні стріму в умовах недостатнього освітлення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів