Cisco Firepower

Home News Cisco Firepower
26.11.2020

Cisco Firepower NGFW - це міжмережевий екран нового покоління.

Cisco Firepower NGFW

Надає систему запобігання атакам нового покоління (NGIPS) для кращого захисту від загроз.

Має повністю інтегроване рішення захисту від складного шкідливого ПЗ (AMP) для ефективної боротьби з відомими загрозами й загрозами нульового дня, зокрема технологію «пісочниці».

Cisco Firepower NGFW надає можливість відстежувати і стримувати зараження шкідливим ПЗ, автоматично зіставляє випадки виникнення загроз із вразливостями в мережевому середовищі, у такий спосіб дає змогу виділити час на боротьбу з найкритичнішими загрозами.

Дасть змогу проаналізувати слабкі місця мережі й вибрати до застосування оптимальні політики безпеки.

Інтегрується з безліччю продуктів Cisco для мережевої безпеки. Це дає змогу максимально ефективно використовувати вже впрова­джені рішення та гарантує вищий рівень інформаційної безпеки.

Чому вигідно для партнера?

Cisco Firepower інтегрується з іншими продуктами Cisco. Це забезпечує можливість побудови уніфікованого, моновендорного мережевого середовища в замовника.

 
 

Зазвичай безпека – це підписки, що дають змогу продавати продукти на постійній основі.

Ми готові допомагати в налаштуванні й консультаціях із налаштування обладнання, а також проводити навчання для вас і замовника.

Постійні промо по продуктам безпеки дають змогу заробити більше. Дізнатися більше про систему Cisco Firepower NGFW та розрахувати орієнтовну ціну на Firepower 1000 можна за посиланням firepower.erc.ua

Cisco DUO

Це рішення, що забезпечує багатофакторну автентифікацію користувачів і пристроїв перед наданням їм доступу до корпоративних і хмарних програм та мереж. Підходить для організацій будь-якого розміру, яким необхідно захищати конфіденційні дані в масштабі.

Знизить ризик проникнення зловмисників за допомогою перевірки особистості користувачів. Ви зможете отримати доступ до кожного пристрою та призначити деталізовані й контекстні політики доступу, обмеживши доступ до вашої інформації якомога меншій кількості користувачів і пристроїв.

Завдяки віддаленому доступу та єдиному входу в систему (SSO) Duo надаєте своїм користувачам безпечний доступ до всіх бізнес-програм через user-friendly інтерфейс Cisco DUO.

Зможете краще розуміти й контролювати керовані та некеровані пристрої, перш ніж вони отримають доступ до ваших програм.

Отримаєте захист від вразливих або скомпрометованих кінцевих точок (пристроїв) при доступі до ресурсів компанії в хмарі та локально. Після перевірки ідентифікаторів користувачів Duo перевіряє, чи відповідають їхні пристрої вашим стандартам безпеки.

З’явиться можливість надати відповідні дозволи кожному користувачу, який має доступ до будь-якої програми будь-коли й будь-де.

Чому вигідно для партнера?

Встановлення та налаштування Cisco Duo для замовників триватиме не більше ніж 30 хвилин.

DUO – це ліцензія, тобто замовник 100 % повернеться до вас за її подовженням.

Зможете продавати разом з іншими продуктами безпеки Cisco.

Спочатку можна запропонувати trial-ліцензію, щоби замовник міг спробувати продукт.

Що можна додатково запропонувати замовнику?

Захист віддаленого доступу DUO інтегрується з різними хмарними провайдерами, забезпечуючи сувору автентифікацію користувача, а також перевірку працездатності пристрою. Це інтегроване рішення надає адміністраторам безпеки можливість застосовувати узгоджену політику доступу для користувачів і пристроїв для доступу VPN, що знижує ризик злому.

Cisco AnyConnect

Це VPN-клієнт, який дає змогу встановлювати захищене підключення до корпоративної мережі. Функції AnyConnect: віддалений доступ, контроль стану, функції веббезпеки та захист у роумінгу.

Ліцензії мають термінуватися на VPN-шлюзі. VPN-пристрої:

  • міжмережеві екрани Cisco ASA 5500 і Cisco ASA 5500-X;
  • багатофункціональні захисні пристрої Cisco Firepower;
  • віртуальні Cisco ASAv і Cisco ASAv в AWS і Azure;
  • маршрутизатори Cisco ISR 800/1000/4000 і ASR 1000 з мережевою ОС Cisco IOS або Cisco IOS XE;
  • віртуальні маршрутизатори Cisco CSR 1000v, а вони розгорнуті, зокрема, у низці хмарних провайдерів.

Є безліч варіантів встановлення Cisco AnyConnect на персональний комп’ютер або мобільний пристрій працівників. Замовлення можливе від 25 ліцензій.

Якщо у співробітників є корпоративні або власні ПК чи ноутбуки, то можете попередньо встановити клієнт разом з іншим ПЗ, необхідним для віддаленої роботи.

Користувачі, які перебувають далеко від корпоративних ІТ-фахівців і не можуть надати їм свій ноутбук, можуть спробувати підключитися до VPN-шлюзу. Клієнт сам завантажується на комп’ютер користувача, що працює під керуванням Windows, Linux або macOS. Це дає змогу швидко розгорнути VPN-мережу, навіть на особистих пристроях працівників, які працюють дистанційно.

Користувачі мобільних пристроїв можуть просто завантажити Cisco AnyConnect з Apple App Store або Google Play.

Чому вигідно для партнера?

Перед розгортанням AnyConnect компанія ERC може запропонувати широкий вибір функцій і гнучкі варіанти ліцензування, а це дасть змогу краще задовольнити потреби замовників. Доступні до замовлення ліцензії на 1, 3, 5 років. Це дає можливість підібрати рішення на будь-який бюджет.

Зможете надавати послуги з розгортання як додаткову опцію.

Можна запропонувати trial, щоби замовник мав змогу протестувати рішення.

Інтегрується з іншими рішеннями Cisco.

Що потрібно зробити для підбору ліцензії:

ВИБЕРІТЬ СВІЙ СЦЕНАРІЙ ВИКОРИСТАННЯ: AnyConnect Base, Any Connect Plus, Any Connect Appex.

ВИБЕРІТЬ ТЕРМІН ПІДПИСКИ. Доступні термінові ліцензії на 1, 3 або 5 років.

ВИЗНАЧТЕ ЗАГАЛЬНУ КІЛЬКІСТЬ КОРИСТУВАЧІВ.

НАДАЙТЕ ПОСЛУГИ З РОЗГОРТАННЯ.

Що дає цей бандл?

  • Підвищена безпека – постійне виявлення та усунення загроз із глибокою видимістю й контролем за допомогою міжмережевого екрана Cisco Firepower.
  • Простота у використанні – безпечний і надійний процес використання з багатофакторною автентифікацією за допомогою Duo, інтегрованого з Cisco AnyConnect.

Що отримує замовник AnyConnect?

Кращу безпеку для мережі та продуктивність для віддалених співробітників.

Можливість підтримувати ефективність ІТ-команди із автоматизацією безпеки з максимальною видимістю та контролем. Міжмережеві екрани Cisco Firepower надають розуміння мережі ризиків та безпеки для запобігання атакам, а також швидке виявлення й усунення загроз.

Автоматизоване застосування та застосування політик допоможе заощадити час.

Простота у використанні. Безпечне і надійне використання Cisco DUO, інтегрованого в Cisco Any Connect. Cisco AnyConnect VPN – це безпечний доступ для користувачів, а також зменшення ризику витоку конфіденційної комерційної інформації та крадіжки облікових даних.

 

З будь-яких питань можна звертатися на електронну адресу cisco@erc.ua

Menu
Products catalog
Products catalog