LG ЗМІЦНЮЄ СВОЇ ЛІДИРУЮЧІ ПОЗИЦІЇ У ГАЛУЗІ ЗАВДЯКИ НОВІТНІМ ТЕЛЕВІЗОННИМ ТЕХНОЛОГІЯМ

Головна Новини LG ЗМІЦНЮЄ СВОЇ ЛІДИРУЮЧІ ПОЗИЦІЇ У ГАЛУЗІ ЗАВДЯКИ НОВІТНІМ ТЕЛЕВІЗОННИМ ТЕХНОЛОГІЯМ
18.01.2021

У 2021 році LG представить телевізори преміум-класу, оснащені новою OLED ЖК-панеллю з поліпшеною структурою, оновленим процесором, а також моделі UX з ще більшим розміром екрану

LG Electronics (LG) знову задає нові стандарти в телевізійній індустрії, презентувавши світові найбільш вражаючу лінійку телевізорів преміум-класу, до якої увійшли OLED, QNED Mini LED та NanoCell. На виставці Consumer Electronics Show (CES®) 2021 модель 48C1 отримала нагороду як «Краща інновація» (Best of Innovation Award), а також стала лауреатом премії «Інновація» (Innovation Award honorees) по цілому ряду продуктів. Флагманська лінійка телевізорів LG була виведена на новий рівень якості завдяки своїй новій OLED-панелі, з удосконаленою конструкцією ЖК-панелі, яка тепер поєднує в собі технологію відображення кольорів Quantum NanoCell та світлодіодну підсвітку mini LED, що дозволяють підвищити точність передачі кольору та збільшити контрастність зображення, також був встановлений оновлений ШІ процесор ( AI processor) і проведено редизайн webOS.

Лінійка OLED-телевізорів LG 2021 року має найповніший на сьогоднішній день асортимент нових моделей OLED-телевізорів, які тепер випускатимуться в ще більших розмірах та забезпечуватимуть ще кращу якість зображення. Найостанніша серія LG G1 оснащена OLED evo – останнім словом в еволюції технології OLED-телевізорів, яка забезпечує високу яскравість і більш реалістичну та детальнішу чіткість зображення. 

Серед OLED-дисплеїв, LG пропонує споживачам ще більше можливостей та ширший вибір, ніж будь-коли раніше. Унікальна серія LG C1 може похвалитися найрізноманітнішим діапазоном розмірів екранів від 48-дюймової версії, яку полюбляють завзяті геймери, до нової 83-дюймової моделі, завдяки якій можна тепер зібрати усіх сусідів на вечір кіно. А підставка Gallery Stand 2 - це нова, більш приваблива альтернатива настінного кріплення Gallery Design, для тих, хто хоче мати більше можливостей та варіантів установки телевізора під час планування свого інтер'єру.

Новітній інтелектуальний процесор LG α (Alpha) 9 Gen 4 AI підвищує продуктивність нових моделей OLED-телевізорів LG серій Z1, G1 та C1, Mini LED телевізорів LG QNED, моделей QNED99 та QNED95, а також моделей телевізорів LG NanoCell NANO99 і NANO95. Процесор використовує функцію глибокого навчання для поліпшення масштабування, роблячи контент будь-якої якості ідеальним для відображення на великих самовипромінювальних дисплеях. У нових процесорах LG є функція AI Picture Pro, яка розпізнає об'єкти на екрані (обличчя та силуети), а також виокремлює передній і задній план, обробляючи кожен об'єкт, щоб зробити зображення більш тривимірним. Завдяки здатності визначати жанри контенту процесор α9 Gen 4 додатково оптимізує якість зображення, кількість світла в сценах, враховуючи навколишні умови оточення.

Більш того, процесор включає в себе нову версію LG AI Sound Pro, яка може похизуватися двома основними доповненнями до 2021 року. Система об'ємного звуку Virtual 5.1.2 забезпечує неймовірно якісний звук через вбудовані динаміки телевізора, а автоматичне вирівнювання гучності забезпечує постійний та стабільний рівень  гучності під час перемикання між каналами та додатками. Це просто ідеальне рішення проблеми, з якою так часто стикаються телеглядачі.

Нові телевізори LG пропонують інтуїтивно зрозумілий інтерфейс завдяки оновленій платформі Smart TV webOS 6.0. Завдяки повністю оновленому новому головному екрану, а також поліпшенню продуктивності та функціоналу, webOS 6.0 забезпечує більш швидкий доступ до додатків і більш простий та легкий пошук контенту з ще більш персоналізованими рекомендаціями. У поєднанні з вдосконаленим пультом Magic Remote, який тепер також має гарячі клавіші для популярних постачальників контенту, нова WebOS від LG дає користувачам можливість ще легше та комфортніше керувати телевізорами LG нового покоління та додатками із зростаючої екосистеми webOS.

OLED-телевізори LG визнані споживачами, провідними експертами та представниками кіноіндустрії як телевізори з найкращими дисплеями, що постійно продовжують підвищувати планку якості зображення. Завдяки технології пікселів, що світяться самостійно, представленій в лінійці 2021 року продукція отримала ідеальний чорний колір зображення і була сертифікована міжнародним агентством Intertek4, як продукція, що має 100-відсоткову точність передачі кольору. Крім неперевершеної якості передачі кольору та контрастності телевізори LG підтримують Dolby Vision IQ і Dolby Atmos®, забезпечуючи глядачів абсолютно новим рівнем вражень.

OLED-телевізори LG також отримали репутацію найкращих телевізорів для консольних та комп'ютерних ігор. OLED-телевізори LG 2021 року оснащені новими функціями, такими як Game Optimizer, а також часом відгуку в 1 мілісекунду, низькою затримкою введення та чотирма портами, що підтримують новітні специфікації HDMI. 5 Game Optimizer, представлений у всіх телевізорах LG 2021 webOS, включаючи QNED Mini LED і телевізори NanoCell, дозволяючи користувачам не тільки отримати доступ до всіх налаштувань гри в одному зручному місці, а й автоматично застосовати найбільш прийнятні налаштування зображення залежно від типу гри, я то, наприклад, шутер від першої особи, рольова гра або стратегія у реальному часі. OLED-телевізори LG сумісні з G-SYNC®, підтримують FreeSync ™ Premium, а також змінну частоту оновлення (VRR), якою можна керувати за допомогою Game Optimizer, щоб забезпечити зображенням без зависань і розривів захоплюючі ігри на великому екрані.

Більш того, LG розширила кількість моделей телевізорів, які будуть підтримувати функції HDMI 2.1 в 2021 році, з поліпшеним каналом повернення звуку (eARC) та автоматичним режимом низької затримки звуку (ALLM), які будуть підтримуватися тепер у всій лінійці. Телевізори LG QNED90 Mini LED, NANO90 та NANO85 NanoCell також будуть підтримувати змінну частоту оновлення (VRR), що забезпечить незабутніми враженнями усіх заядлих геймерів.

LG дуже відповідально ставиться до виробництва своїх продуктів. Усі телевізори OLED добре зарекомендували себе в експлуатації. Панелі, що використовуються в лінійці OLED-телевізорів 2021 року, були сертифіковані швейцарською компанією Societe Generale de Surveillance (SGS), як панелі з мінімальним впливом на навколишнє середовище, тому що вони виділяють низьку кількість шкідливих речовин, а також придатні для вторинної переробки. Згідно з результатами оцінки SGS, телевізійні панелі LG OLED більш ніж на 50 відсотків зменшили кількість викиду летючих органічних сполук (ЛОС) у порівнянні з рідкокристалічними телевізійними панелями аналогічного розміру.

OLED-телевізори LG безпечні для очей та не поступаються якістю зображення. А також оснащені розпізнаванням низького рівня синього світла TÜV Rheinland та мають сертифікат відсутності мерехтіння дисплея, який відповідає вимогам американського агентства зі стандартів охорони здоров'я Eyesafe щодо рівня випромінюваного синього світла. Результати тестувань показали, що LG OLED-телевізори випромінюють приблизно на 50 відсотків менше синього світла, ніж РК-телевізори преміум-класу аналогічного розміру.

Оновлені звукові панелі LG, що ідеально працюють разом із новими моделями OLED-телевізорів, є ще одним прикладом екологічно свідомого підходу компанії до виробництва. Зовнішній корпус звукових панелей виготовлений з перероблених матеріалів, а захисна упаковка виготовлена без використання пінополістирольних блоків.

«Наше прагнення підняти планку якості в галузі та підвищити цінність нашої продукції для споживачів відобразилось у новій лінійці телевізорів LG OLED 2021 року», - повідомив Пак Хен-сей, президент LG Home Entertainment Company. «Завдяки LG OLED evo, нашій  останній передовій технології панелей, нові телевізори OLED займають свою нішу, забезпечуючи абсолютно новий рівень вражень від перегляду, з яким жодна інша компанія не може позмагатися».

Лінійка телевізорів LG 2021 року, включаючи OLED-телевізори LG з автоматичною підсвіткою, нові преміальні телевізори LG QNED Mini LED та NanoCell з неймовірно великими екранами, будуть представлені на віртуальному стенді LG на виставці CES 2021, вже з 11 січня.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів