Все, що TCL анонсували на виставці CES 2021

Головна Новини Все, що TCL анонсували на виставці CES 2021
19.01.2021

В останні роки TCL стали великим гравцем на світовій арені електроніки, в першу чергу завдяки високоякісними телевізорами, які змогли конкурувати з такими компаніями, як Samsung і LG. І схоже, що в 2021 році TCL не залишатимуться в стороні.

На виставці CES 2021 китайська компанія-виробник електроніки анонсувала безліч різноманітних продуктів, в тому числі нову лінійку телевізорів Roku, кілька нових звукових панелей, очищувач повітря, пару смартфонів і розкладний планшет. Якщо один із вищезазначених продуктів зацікавив вас - або ви шукаєте більш детальну інформацію - тут наведено все те, що TCL анонсували на виставці на даний момент.

Лінійка телевізорів TCL 2021

Найголовнішим з анонсів компанії TCL по телевізорам є те, що широко відома технологія Mini LED підсвічування була оновлена ​​до третього покоління і тепер включає те, що компанія називає OD Zero mini-LED. По суті, нульове число являє собою нульовий зазор в міліметр між шаром міні-світлодіода і шаром заднього підсвічування, що робить панелі ультратонкими і забезпечує більш тонкий дизайн в цілому. Відповідно до прес-релізу TCL, десятки тисяч міні-світлодіодів і тисячі «зон контролю контрастності» обіцяють «вражаючу яскравість і точний контрас». Це одна з найпоширеніших тенденцій телевізорів 2021 року.

TCL 6-Series переходять на 8K

Оскільки кожен великий виробник телевізорів поглиблюється в територію 8K, не дивно, що TCL оголосили, що всі їх телевізори TCL Roku 6-Series 2021 року будуть випускатися з дозволом 8K. Як і їхні побратими 4K, лінійка 8K буде оснащена технологією Mini LED, а також Dolby Vision HDR і його рушієм AiPQ, який призначений для інтелектуального масштабування контенту 4K.

Однак не переживайте, TCL не ставить хрест на 4K. Всі існуючі моделі 6-Series 4K TCL Roku як і раніше будуть доступні протягом 2021 року, а нові моделі 8K з'являться цього ж року, але пізніше.

TCL розширюють свою XL Collection

Виникаюча тенденція на виставці CES в цьому році полягає в тому, що телевізори стають великими - дійсно великими. Як частина XL Collection, TCL анонсували три 85-дюймових телевізори в різних цінових категоріях. Перш за все, це 85-дюймовий телевізор TCL Roku 4-Series, недорогий телевізор 4-Series  буде запущений в першому кварталі 2021 року за ціною 1599 доларів. Наступний, на рівень вище, - це 85-дюймовий телевізор 4K QLED Roku 5-Series, який, за словами компанії, буде випущений в найближчі місяці. Про ціни не повідомлялося. І нарешті, це 85-дюймовий 8K телевізор, в якому буде використовуватися нова технологія міні-світлодіодів. Знову ж, ціни і наявність не розголошуються.

TCL випускає нові звукові панелі

Великою новиною в лінійці звукових панелей TCL є нова Alto R1, перша бездротова звукова панель TCL і перша система, в якій використовується технологія потокового аудіо по Wi-Fi від Roku. Повідомляється, що ця технологія спростить процес налаштування - просто підключіть звукову панель, і ваш телевізор TCL Roku автоматично почне налаштування на екрані.

TCL також анонсували декілька варіантів дротових звукових панелей. Одна з них виходить цієї осені - Alto 82i - перша звукова панель TCL з підтримкою Dolby Atmos, також підтримує Alexa і Google Assistant, Airplay і має два сабвуфери.

Пізніше в цьому році TCL випустить ще дві дротові звукові панелі. Перш за все, це Alto 8e, яка буде випущена у другому кварталі 2021 року. І також була анонсована третя (поки що безіменна) звукова панель Atmos про яку відомо, тільки те, що це буде «преміальна» модель.

TCL розширює асортимент побутової техніки

Хоча телевізори і смартфони TCL продовжують викликати фурор у всьому світі, багато споживачів також можуть бути знайомі з кондиціонерами і осушувачами повітря цієї компанії. Розширюючи асортимент своєї продукції для домашнього комфорту, TCL оголосили, що в майбутньому буде випускати кілька нових продуктів для дому для підключення до Інтернету, першим з яких стане очищувач повітря Breeva.

Компанія стверджує, що завдяки гарному сучасному дизайну і триступеневій системи очистки він може знищити до 99,97% мікробів в повітрі. Цей пристрій, а також майбутні підключені пристрої, будуть управлятися за допомогою нової програми TCL Home від TCL. Інтеграція телевізорів TCL Roku з додатком Home також очікується в 2021 році.

Смартфони 20-Series надійдуть в Європу

TCL анонсувала нову лінійку смартфонів, яка послідує за торішньою 10-Series . Всього протягом року буде випущено п'ять смартфонів. Було оголошено, що в найближчому майбутньому в Європі будуть доступні TCL 20 5G і більш бюджетні пристрій - 4G LTE TCL 20 SE.

TCL 20 5G

6,67-дюймовий TCL 20 5G, смартфон з дисплеєм Full HD Plus і NXTVision 2.0, технологією візуального відображення TCL, яка може похвалитися покращеною точністю передачі кольору, перетворенням HDR для перегляду контенту і технологією поліпшення зображення на основі штучного інтелекту. TCL заявили, що остання(технологія) виявляє освітлення навколо вас і розумно регулює яскравість, колір і контраст у відповідь.

Всередині знаходиться Snapdragon 690 і 6 ГБ оперативної пам'яті, акумулятор ємністю 4500 мАг. Що стосується камери, TCL 20 5G має три камери: 48-мегапіксельну основну камеру, 8-мегапіксельний надширококутний об'єктив з кутом огляду 118 градусів і макро-камеру на 2 мегапікселі. Селфі-камера на 8 мегапікселів.

TCL 20 SE

Більш доступним за ціною є TCL 20 SE трохи більшого розміру - 6,82 дюйми, також з NEXTVision. Хоча це всього лише пристрій 4G, більш низька ціна може зробити його більш привабливим для користувачів, які ще не зовсім впевнені, що їм потрібен 5G. TCL 20 SE оснащений аудіосистемою з двома динаміками і батареєю ємністю 5000 мАг, що забезпечує сім годин безперервного перегляду відео. Смартфон чотирьох-камерний: 48МП + 5МП + 2МП + 2МП.

Планшет TCL Tab 10S і новий конкурент NXTPAPER e-ink

Як ми вже говорили, асортимент продукції TCL з кожним роком стає все більш вражаючим. Крім анонсів смартфонів, компанія анонсувала два нові Android-планшети: TCL Tab 10S і TCL NXTPAPER.

Tab 10S - це привабливий 10,1-дюймовий планшет на базі Android 10 з дисплеєм Full HD+, який поставляється зі стилусом під назвою T-Pen. Ви також можете підключити до нього клавіатуру за допомогою роз'єму POGO pin. Всередині знаходиться восьмиядерний процесор MediaTek Helio, 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті, і можливість розширення з microSD до 256 ГБ, і все це забезпечується батареєю на 8000 мАг. Доступний він буде в Європі приблизно в березні.

Якщо ви шанувальник пристроїв з електронними чорнилами, то нещодавно анонсований планшет TCL NXTPAPER може викликати у вас інтерес. З урахуванням тієї кількості часу, яку ми зараз проводимо, дивлячись на екрани, важливим є змін що стосуються нашого зору. NXTPAPER, орієнтований як на професіоналів, так і на студентів, він не має заднього підсвічування, а замість цього використовує відбиваючий екран, що забезпечує барвисте зображення, схоже на папір, яке, згідно з TCL, є більш енергоефективним і оптимізованим для освітньої діяльності.

8,88-дюймовий планшет Android 10 також оснащений процесором MediaTek, 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ внутрішньої пам'яті, всі вони живляться від акумулятора ємністю 5400 мАг, розрахованого на один день. NXTPAPERtablet також підтримує 4G LTE і Wi-Fi. Ніякі подробиці про його ціну або появу у продажі не повідомляються.

Дисплеї, що згортаються і прокручуються

Дві з найбільш цікавих новинок, про які оголосили TCL, - це вертикальний дисплей, схожий на смартфон, і 17-дюймовий дисплей-планшет з «прокруткою».

Окуляри TCL Wearable Display

На торішній виставці CES TCL продемонструвала свої демонстраційні окуляри Project Archery, і, схоже, в цьому році їх мета - випустити їх в продаж. Дисплей TCL, який ти носиш на собі, стильно втиснутий в сонцезахисні окуляри, оснащений двома дисплеями Micro OLED 1080p з можливістю 3D і кінематографічним полем зору, яке, за твердженням TCL, буде схоже на перегляд 140-дюймового екрану. Контент доставляється з вашого телефону, планшета або комп'ютера через USB-C, що дозволяє вам насолоджуватися переглядом фільмів, де б ви не знаходилися. Ще невідомо, наскільки добре ця новинка буде працювати, але вона може стати гарною альтернативою, поки ми не повернемося до театрі/кінотеатрів, особливо з огляду на те що окуляри будуть доступні вже в цьому році.

Відстеження домашніх тварин з TCL MoveTrack

Щоб впоратися з вражаючою статистикою, згідно з якою щорічно губляться понад 10 мільйонів собак і кішок, TCL розробили систему відстеження домашніх тварин MoveTrack. Пристрій з підтримкою GPS, Wi-Fi і Bluetooth прикріплюється до нашийника вашого домашнього улюбленця, що дозволяє вам встановити зону покриття до 10 метрів, а MoveTrack повідомить вам, якщо ваш улюбленець відійшов далі цієї зони. Супутній додаток також дозволяє вам завжди бачити і відслідковувати, де знаходиться ваш вихованець, а корисне блимаюче світло допоможе вам знайти втраченого улюбленця в темряві. Він має ступінь захисту IP67, щоб впоратися з усім брудом і водою, в яку може потрапити ваша тваринка, а трекер оснащений QR-кодом, який можно відсканувати, що дозволить людям відшукати вас, якщо вони знайшли вашого улюбленця.

Бездротові навушники TCL MoveAudio S600

Завершуючи анонси на виставці CES, TCL представили новий набір справжніх бездротових навушників. Навушники MoveAudio S600 мають те, що TCL називає «гібридним активним шумозаглушенням». Навушники оснащені Bluetooth 5.0 і Google Fast Pair, технологія, яка дозволяє швидко з'єднати навушники з іншими пристроями. Сенсорне управління на кожному навушнику також входить в стандартну комплектацію, вони також забезпечують до восьми годин відтворення музики без підзарядки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів