5 причин обрати Backup Exec від Veritas

Головна Новини 5 причин обрати Backup Exec від Veritas
19.01.2021

Бізнес має бути гнучким та адаптивним, та перш за все — захищеним. І скоріш за все ваша компанія, як і чимало інших, стикається з проблемами резервного копіювання та відновлення даних, що стаюсть все складнішими, у віртуальному, фізичному, хмарному або гібридному середовищі.

Просте та зручне рішення Backup Exec допоможе вам подолати труднощі і впоратися з усіма проблемами захисту даних. Завдяки його широким функціональним можливостям ви заощадите час, скоротите витрати, підвищите надійність і поліпшите показники RTO (час простою) і RPO (обсяг втрачених даних). Якщо ви вже використовуєте Backup Exec, то перехід на нову версію дасть вам ще більше переваг, а якщо ні — 5 причин почати вже зараз:

ПРОСТОТА ВИКОРИСТАННЯ

Backup Exec має зручний інтерфейс з інтелектуальними панелями управління та інтуїтивно зрозумілими помічниками, що дозволяють наочно відслідковувати всі завдання резервного копіювання, реплікації та відновлення. Це рішення також економить час та спрощує резервне копіювання: завдяки усього декільком клікам можна налаштувати завдання резервного копіювання, дивитись їх статус та виконувати відновлення даних.

ЗАХИСТ ВІД ВІРУСІВ-ШИФРУВАЛЬНИКІВ

Атаки вірусів-шифрувальників відбуваються все частіше і стають все більш складними та майстерними. Для малого та середнього бізнесу наслідки зараження можуть бути катастрофічними, а захист даних грає в даному випадку роль останнього рубіжу оборони. У Backup Exec реалізований превентивний підхід: цей продукт не тільки дозволяє відновити інформацію після успішної атаки, але і містить спеціальну технологію захисту від вірусів, націлених на засоби резервного копіювання та їх дані.

ЗРУЧНІСТЬ ВІРТУАЛІЗАЦІЇ

Інтеграція Backup Exec з Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) і VMware vStorage API for Data Protection (VADP) гарантує надійне та уніфіковане резервне копіювання всіх віртуальних машин з урахуванням роботи додатків. Технологія резервного копіювання без агентів дозволяє мінімізувати вплив на віртуальні машини, а передові методи обробки даних — забезпечити швидке і адаптивне відновлення. Щільна інтеграція з VMware і Hyper-V Change Block Tracking (CBT) позбавляє необхідності регулярного створенні повних резервних копій, що помітно скорочує тривалість резервного копіювання.

ІНТЕГРАЦІЯ З ХМАРНИМИ СЕРВІСАМИ

Позбавтеся від обмежень при виборі публічних хмар для зберігання резервних копій. Скористайтеся економією, яку дає переміщення довгострокових архівів (LTR) в спеціалізовані хмарні сервіси, такі як AWS Glacier і Glacier Deep Archive. Використовуйте функцію Instant Cloud Recovery, що побудована на основі Azure Site Recovery, для миттєвої реплікації даних в хмару Azure. У разі аварії це дозволить скоротити не тільки час простою (RTO), але і обсяг втрачених даних (RPO). Шаблони інтеграції з Backup Exec доступні в маркетплейсах Azure і AWS та істотно спрощують розгортання рішення з використанням хмари. Продукт Backup Exec також отримав статус Microsoft Preferred Solution for Azure.

ЗАГАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Backup Exec забезпечує захист даних незалежно від їх місцезнаходження — починаючи з єдиного фізичного сервера і до тисяч віртуальних машин. І у випадку повністю локальної установки, і при використанні декількох хмар Backup Exec захищає дані абсолютно однаково. Така уніфікація захисту даних на одній платформі дозволяє отримувати максимальну віддачу від технологій підвищення ефективності, таких як інтелектуальна дедуплікація. Платформа Backup Exec зменшує сукупну вартість володіння (TCO) для резервного копіювання за рахунок зниження витрат на зберігання даних (як в хмарі, так і локально) і позбавлення від необхідності керувати кількома рішеннями.

Якщо це вас не переконало — це зроблять наші експерти на software@erc.ua

А якщо і вони не переконають, то точно зможуть підібрати саме те рішення, якого ви потребуєте.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів