Sony на виставці CES 2021

Головна Новини Sony на виставці CES 2021
25.01.2021

Переосмислення нашого майбутнього за допомогою технологій завтрашнього дня.

Sony Corporation («Sony») представила свої останні розробки на тему «Переосмислення нашого майбутнього за допомогою технологій завтрашнього дня» на повністю цифровий виставці CES 2021, яка відбулася 11-14 січня 2021 року.

Sony використовує підхід 3R-технологій - Reality, Real-time и Remote. Презентація Sony на виставці CES 2021 була структурована навколо 12 тем, які демонструють, як ці технології 3R вносять вклад в останні розробки в таких областях, як Інструменти і рішення, призначені для створення контенту; Імерсивні розваги; Технології для кращого майбутнього.

В онлайн виступі, підготовленому для виставки CES цього року, Кенічіро Йошида, голова, президент і генеральний директор Sony Corporation, представив експонати Sony, в тому числі PlayStation®5, VISION-S і Airpeak, підкресливши, що «з технологіями Sony - творчість не має меж». За ним виступив Білл Баггелаар, виконавчий віце-президент і технічний директор відділу технологічних розробок Sony Pictures Entertainment («SPE»), який представив останні досягнення з віртуального виробництва і отримання об'ємних зображень, а також нову лінійку моделей телевізорів Sony - XR BRAVIA. Потім виступив Джим Райан, президент і генеральний директор Sony Interactive Entertainment («SIE»), який підкреслив еволюцію спільноти PlayStation®, заявивши: «Наше співтовариство об'єднано в мережу, як ніколи раніше, і воно більш різноманітне, ніж будь-коли. І ми приймаємо і підтримуємо різні точки зору і смаки ". Завершальним виступом був виступ Денніса Кукера, президента по глобальному цифровому бізнесу і продажам в США, Sony Music Entertainment («SMEI »), який продемонстрував безліч форм унікального співробітництва за участю артистів і нових технологій.

Весь контент Sony, що відноситься до виставки CES 2021, буде доступний на новій цифровий платформі для заходів Sony Square. Після своєї участі на виставці CES 2021 Sony Square продовжить надавати цифрову інформацію про заходи, що стосуються продуктів, контенту і технологій всій Sony Group.

Огляд виставки

Інструменти і рішення, що розширюють можливості

Відкрийте для себе технології і рішення віддаленного доступу, які покращують і збагачують створення контенту

Віртуальна трансляція

Набори і локації для виробництва фільмів/телепрограм фіксуються, як об'ємні тривимірні точки хмарних даних, потім обробляються і візуалізуються програмним забезпеченням Sony Innovation Studios "Atom View", і відображаються як фонове зображення на світлодіодному дисплеї Crystal для віртуальної трансляції в реальному часі.

Концерт Madison Beer з ефектом занурення в реальність з технологією створення 3D в реальному часі

Авторка пісень Epic Records Медісон Бір (Madison Beer) співпрацює з Sony Music Entertainment (SMEI) і Verizon, щоб створити музичний перформенс з ефектом присутності. Використовуючи останні інновації в технології створення 3D в реальному часі, Медісон Бір перетвориться в дуже реалістичного аватара і виконає попурі зі своїх останніх пісень в віртуальновідтворенному Sony Hall.

Технологія 360 Reality Audio для занурення в звук

Sony і Virtual Sonics Inc., компанія з розробки музичного програмного забезпечення, розробили 360 Reality Audio Creative Suite, інструмент для створення музики, сумісної з 360 Reality Audio, що реалізує просторове відчуття звукового поля. Це дозволяє виконавцям і артистам легко висловлювати свою музику у віртуальному сферичному середовищі.

Airpeak

Відбулася перша презентація дрона "Airpeak". Він оснащений повнокадровою бездзеркальною камерою Sony Alpha™ і забезпечує динамічну зйомку разом з точним, стабільним польотом, що надихає творчих людей на створення відео, а також відкриває нові можливості для самовираження. За допомогою цієї новинки Sony прагне зробити свій внесок в розвиток дронів.

Підтримка відеовиробництва з Xperia 5 II

Смартфон Xperia 5 II з підтримкою 5G з флагманської лінійки відображає реальність і розширює можливості творчого самовираження завдяки функціям повнорозмірної камери Photography Pro і Cinematography Pro на базі CineAlta.

Дисплей Spatial Reality

Дисплей Spatial Reality відтворює просторові зображення в трьох вимірах, ніби вони є реальними, дозволяючи творцям повністю відобразити своє бачення при демонстрації оформлення товарів або відображенні варіацій кольору або форми і донести свій намір до глядача.

Дисплей Crystal LED

Нова серія Crystal LED оснащена високопродуктивним процесором «X1™ for Crystal LED», який об'єднує технологію управління світлодіодами, розроблену для новаторської лінійки Sony - Crystal LED, і технологію обробки сигналів, що отримала визнання в серії телевізорів Sony BRAVIA.

Hawk-Eye Innovations і Pulselive для спортивного суддівства

Hawk-Eye, компанія Sony, яка займається створенням рішень для спортивного суддівства і послугами аналітики спортивних ігор, разом з підрозділ Hawk-Eye Pulselive, яке надає цифрові рішення для покращення враження від спорту, прагнуть до інновацій у всій спортивної індустрії - від суддівства до фанатів. Надалі Sony прагне розробити нові форми розваг, які візуалізують ігровий контент і спортивні дані.

Імерсивні розваги

Розважальні продукти і послуги, які підсилюють реальність, з'являються в реальному часі і доставляються віддалено

BRAVIA XR

Новий BRAVIA XR оснащений когнітивним процесором XR, який відтворює когнітивні характеристики людини. Він визначає точки фокусування зору і перехресно аналізує численні елементи зображення. Він також дозволяє поліпшити звук до 5.1.2-канального.

Трансляція відео з технологією 360 Reality Audio

Sony у співпраці з великими музичними лейблами і потоковими сервісами до кінця цього року запустить сервіс потокової передачі відеоконтенту, який об'єднує просторове звукове поле 360 Reality Audio і зображення. Слухач випробує відчуття присутності і занурення, ніби він знаходиться  в тому ж місці, що й артист.

PlayStation 5

PlayStation 5, що була представлена в листопаді 2020 року, оснащена супершвидкісним твердотілим накопичувачем, інтегрованими портами, бездротовим контролером DualSense™ і технологією 3D-звуку. На додаток до широкого спектру ігор, вже доступних на момент запуску, Sony Interactive Entertainment і розробники по всьому світу будуть продовжувати випускати безліч приголомшливих і революційних нових ігор.

Технології для створення кращого майбутнього

Краще життя завдяки інноваціям, орієнтованим на безпеку

VISION-S

З метою зробити свій внесок у розвиток електрокарів, діяльність з розробки VISION-S перейшла на наступний етап. Компанія продовжує роботу над поліпшенням розробки в плані безпеки і зручності. А в Австрії в грудні 2020 роки вже почалися випробування на дорогах загального користування для технічної оцінки автомобіля.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів