Commvault Backup & Recovery: більше, ніж просто резервне копіювання

Головна Новини Commvault Backup & Recovery: більше, ніж просто резервне копіювання
27.01.2021

Уніфікована інтуїтивно зрозуміла платформа забезпечує повне резервне копіювання та відновлення усіх робочих навантажень (як локально, так і у хмарі), а також готовність до DevOps завдяки гнучкому управлінню копіюванням даних.

Завдяки потужному функціоналу резервного копіювання, перевірці можливості відновлення та економічному переміщенню робочих навантажень всередині хмари та за її межами Commvault Backup and Recovery забезпечує доступність даних навіть у декількох хмарах. Спрощене рішення для резервного копіювання та відновлення дозволяє управляти всіма вашими робочими навантаженнями — хмарою, віртуальними машинами, контейнерами, застосунками, базами даних та кінцевими пристроями — з однієї платформи, а гнучке управління копіюванням даних — використовувати резервні копії даних для DevOps, реплікації тощо, у всій інфраструктурі.

Завдання компаній

Організаціям необхідна впевненість у тому, що їх дані будуть доступні в усьому середовищі, чи то локально, у хмарі, у некількох хмарах або у гібридних середовищах. Їм необхідно забезпечити доступність даних та уникнути високовитратних наслідків у випадку їх втрати. Точкові рішення першого покоління хоч і забезпечують певний захист, проте часто ціною розрізнених сховищ даних. І якщо рішення, яке використовує компанія, не підтримує нові та тільки виникаючі типи даних і робочих навантажень, то ймовірніше за все їй доведеться шукати додаткові точкові рішення, що створять ще більше ізольованих сховищ даних, що управляються через безліч інтерфейсів. А це не просто знижує ефективність роботи та збільшує цикл виводу продукту на ринок, але і підвищує вартість зберігання. Із зростанням об’ємів даних та їх значущості у плануванні та функціонуванні бізнесу, стає критично важливим забезпечити швидкий доступ, захист та відновлення даних — у повному обсязі та з мінімальними витратами. І саме з такими завданнями бізнесу може допомогти Commvault Backup & Recovery.

Рішення цих завдань

Commvault Backup & Recovery забезпечує захист та відновлення віртуальних машин, контейнерів, баз даних, застосунків (у тому числі хмарних), пристроїв та файлів на корпоративному рівні. Рішення Commvault надає можливість ефективно та безпечно управляти резервними копіями даних та робочими навантаженнями як локально, так і в будь-якій публічній хмарі. Покращена візуалізація та рольовий контроль доступа роблять можливим самообслуговування, обмежують несанкціонований доступ та допомагають запобігти розростанням даних. Це знижує навантаження на адміністраторів баз даних, одночасно підвищуючи їх продуктивність праці та дозволяючи їх приділяти більше уваги ключовим завданням бізнесу. Крім того, перевірена ринком технологія Commvault допомагає організаціям отримувати більше вигоди для бізнесу з цих даних, полегшуючи процес бізнес-планування та покращуючи результати діяльності.

Функціональні можливості Commvault Backup & Recovery

Функціонал

Приклад використання

Переваги

Резервне копіювання

Захист віртуальних машин, застосунків (у тому числі хмарних), баз даних, кінцевих пристроїв та файлів

  • Автоматизація на основі політик, моніторинг та звітність без громіздких скриптів
  • Користувацькі графіки для дотримання будь-якого SLA
  • Дедуплікація даних для більш ефективної передачі
  • Автовиявлення для упереджувального захисту доданих наборів даних
  • Адаптивне збереження даних для відновлення та відповідність нормативним вимогам
  • Шифрування даних при зберіганні та передачі, що налаштовується

Відновлення

Відновлення ВМ, застосунків (у т.ч. хмарних), баз даних, кінцевих пристроїв та файлів

  • Відновлення системи, екземпляра або цілого застосунку
  • Гранулярне відновлення окремих файлів
  • Відновлення у те саме або інше місце
  • Найактуальніші дані у конкретний момент часу

Міграція

Міграція робочих навантажень з локального середовища у хмару або між хмарами

  • Повністю автоматизовані процеси — користувацькі скрипти не потрібні
  • Ніякого простою продуктивних си-стем
  • Дані можна переміщувати між хмарами
  • Відсутність прив’язки до єдиного виробника

Інтеграція із знімками файлової системи

Майже миттєве та повне відновлення томів даних зі знімків файлової системи

  • Підтримка рішень із створення знімків файлової системи від всіх основних виробників
  • Автоматичне резервне копіювання в миттєві знімки та відновлення
  • Збереження миттєвих знімків, що адаптується під потреби організації

Хмарна інтеграція

Масштабування, переміщення та доступність продуктивних робочих навантажень у хмарі при зниженні витрат

  • Підтримка платформ усіх основних постачальників хмарних послуг
  • Одна платформа для управління локальними та хмарними даними
  • Резервне копіювання, відновлення та міграція у / всередині / з хмари
  • Контроль відповідності вимогам і стандартам

Гнучкі варіанти зберігання

Зберігання копій захищених даних в одному чи декількох місцях

  • Дискова бібліотека – окремі жорсткі диски або RAID-масив
  • Стрічкова бібліотека
  • Хмарне сховище — підтримуються платформи всіх основних виробників
  • Мережеве сховище даних (NAS)
  • Дедуплікація для більш ефефктив-ного та економічного зберігання даних

 Єдина панель управління усім середовищем

Commvault Command Center – це користувацький веб-інтерфейс для управління вашими діями із захисту даних та аварійному відновленню. Він пропонує параметри конфігурації за замовчуванням та оптимізовані процедури для рутинних завдань захисту та відновлення даних. За допомогою Command Center можна налаштувати середовище захисту даних, визначити контент, що потребує захисту, а також запускати та відслідковувати завдання резервного копіювання та відновлення.

Головна панель навігації дозволяє легко отримувати доступ до різноманітних компонентів, включаючи завантаження, форми, ананлітику, моніторинг та багато іншого. Через Global Search Bar (панель глобального пошуку) можна шукати певні об’єкти CommCell та елементи навігації. А рольовий контроль доступу дозволяє обмежувати права таким чином, щоб співробітники компанії могли звертатися лише до тієї інформації, що їм необхідна для виконання робочих завдань, а також обмежити дії, що вони можуть виконувати. Це забезпечує контролюємий базис для самообслуговування, допомагаючи знизити навантаження на адміністраторів та інженерів технічної підтримки.

Підбиваючи підсумки вищезазначеного — Commvault Backup & Recovery забезпечує потужний функціонал резервного копіювання, надійне відновлення та економічне переміщення робочих навантажень, гарантуючи доступність даних в локальній інфраструктурі, хмарі або декількох хмарах, тим самим мінімізуючи ризик витратних наслідків втрати даних. перевірена ринком платформа спрощує резервне копіювання та відновлення всіх даних, застосунків та робочих навантажень. Крім того, пропонуючи унікальні функції забезпечення стійкого захисту від програм-вимагачів, безпеки та гнучке управління копіюванням даних, Commvault позбавляє невпевненості у захисті всього середовища даних компанії.

З вересня 2020 года міжнародний холдинг ERC є офіційним дистрибутором COMMVAULT SYSTEMS в Україні і разом з партнерами надає кваліфіковану підтримку на кожному етапі: від знайомства з рішеннями COMMVAULT до їх імплементації.

За детальною інформацією звертайтесь на software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів