Нова лінійка телевізорів LG 2021 року

Home News Нова лінійка телевізорів LG 2021 року
19.02.2021

LG оголошує про глобальний випуск лінійки телевізорів 2021 року з продуктами. Розширена лінійка включає в себе нові телевізори OLED, QNED Mini LED та NanoCell. У колекції є широкий діапазон розмірів екрану: від найкомпактнішого 43-дюймового до чарівного 88-дюймового.

OLED-телевізори LG 2021 року (серії Z1, G1, C1, A1) можуть похвалитися панелями з самопідсвічуванням, які забезпечують надчітке, ультрареалістічне якісне зображення і плавний, природний рух, а також дивовижно тонким дизайном. Всі моделі серії G1 оснащені новою технологією OLED evo ‒ наступним кроком в еволюції OLED-телевізорів, які забезпечують кращу й більшу яскравість та чіткість зображення. Серія C1, найпопулярніша лінійка OLED-телевізорів LG, пропонує найрізноманітніші варіанти розмірів екрану для задоволення різноманітних потреб, починаючи з компактних 48-дюймових, і закінчуючи великими 77-дюймовими. Для клієнтів, які потребують більш конкурентоспроможну ціну на телевізори OLED, телевізор LG серії A1 може бути саме тим, що вони шукають.

Телевізори QNED Mini LED ‒ це захоплююче доповнення до серії 2021 року, яке виводить якість зображення РК-телевізорів на новий рівень. Доступні у варіантах 8K (моделі QNED99, QNED95) та 4K (моделі QNED90, QNED85). Ці моделі використовують технологію LG Quantum Dot NanoCell та міні-світлодіодне підсвічування для більш глибоких відтінків чорного, більш яскравих, соковитих кольорів та більшої контрастності, ніж у звичайних РК-телевізорах.

Телевізор LG QNED Mini LED встановлює новий стандарт для категорії РК-телевізорів, який досягається завдяки поєднанню технології NanoCell, яка забезпечує правильні і чисті відтінки, і Quantum Dot, для розширення кольорового спектру і поліпшення передачі кольору.

З усієї лінійки телевізорів LG 2021 нові NanoCell 8K і 4K надають найбільшу кількість опцій з великим вибором телевізорів 8K (моделі NANO99, NANO 95) та 4K (моделі NANO90, NANO85, NANO80, NANO77, NANO75). В усіх моделях використовується технологія LG NanoCell, де наночастинки використовуються для фільтрації нечистих відтінків.

Крім чудової якості зображення, всі телевізори LG преміум-класу 2021 року пропонують захоплюючі домашні розваги завдяки сумісності з останніми стандартами й форматами контенту, а також абсолютно новим функціям та підтримці Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10 PRO та Filmmaker Mode.

Більше того, міжнародне агентство з тестування продуктів Intertek сертифікувало 100-відсоткову точність передачі кольору на OLED-телевізорах LG. OLED-телевізори LG безпечні для очей завдяки сертифікації мінімального синього світла TÜV Rheinland та сертифікації захисту від мерехтіння Underwriters Laboratories.

Новий ігровий режим Game Optimizer автоматично застосовує найкращі налаштування зображення відповідно до типу гри. А любителям спорту буде простіше, ніж будь-коли раніше, стежити за своїми улюбленими лігами та командами на телевізорі LG за допомогою Sports Alert, а OLED Motion Pro відображає кожен хвилюючий момент і ключову гру з неймовірною чіткістю. Завдяки Bluetooth Surround Ready телевізори LG можуть підключатися по бездротовій мережі до декількох бездротових динаміків.

Кожна модель у лінійці телевізорів LG 2021 року обслуговує розширену функцію HDMI 2.1, покращений канал повернення звуку (eARC), що спрощує процес підключення телевізора до звукової системи, а також оптимізує звук. Також підтримується автоматичний режим з малою затримкою (ALLM), який забезпечує плавну гру і перегляд без затримок. Деякі моделі телевізорів LG також підтримують ряд інших функцій HDMI 2.1.

У більшості телевізорів цього року встановлено новий інтелектуальний процесор LG α (Alpha) 9 Gen 4 AI. Завдяки покращеному глибокому навчанню оновлений процесор підвищує продуктивність масштабування, щоб контент будь-якої якості виглядав чітким і деталізованим на нових телевізорах з високою роздільною здатністю. Α9 Gen 4 додатково оптимізує фінальне зображення, роблячи точні налаштування відповідно до кількості світла в кожній сцені, жанру відтвореного контенту та навколишніх умов.

Якість зображення стала ще кращою за допомогою LG AI Picture Pro, який розпізнає об'єкти на екрані й обробляє їх незалежно, надаючи кожній сцені тривимірність і глибину. Крім того, AI Sound Pro підвищує якість звучання до віртуального об'ємного звуку 5.1.2, а функція автоматичного вирівнювання гучності забезпечує постійний її рівень при перемиканні між каналами або потоковими додатками.

Інтерфейс новітніх телевізорів LG став ще зручнішим, ніж будь-коли, завдяки webOS 6.0, останній версії інтуїтивно зрозумілої платформи Smart TV. Оновлений та доопрацьований користувацький інтерфейс webOS забезпечує більш швидкий доступ до додатків, а також більш простий пошук контенту з точніше налаштованими персоналізованими рекомендаціями. А в оновленому пульті Magic Remote є спеціальні «гарячі» клавіші для популярних джерел контенту, які дозволяють переходити до своїх улюблених ресурсів одним натисканням кнопки.

Першу поставку нових моделей телевізорів LG очікуємо вже навесні!

Menu
Products catalog
Products catalog