Увімкніть віддалене робоче місце разом з Windows Server 2019

Головна Новини Увімкніть віддалене робоче місце разом з Windows Server 2019
15.02.2021

Чи готовий ваш бізнес відповідати сучасним вимогам до майбутнього зростання? Підготуйтеся до майбутнього з Windows Server 2019 – операційною системою, яка поєднує локальні середовища з Microsoft Azure.

Модернізуйте апаратне й програмне забезпечення сервера і додайте більше рівнів безпеки – все це спрощуючи віддалену роботу, забезпечуючи високу доступність даних  та зменшуючи витрати. 

Аргумент                                                                            

Підвищіть ефективність і  безпеку за допомогою сучасної серверної інфраструктури, яка включає маштабовану й високопродуктивну програмно-визначену мережу зберіганняі програмно-конфігуровану мережу.

Аргумент

Дайте можливість співробітникам ефективно працювати з безпечних і зручних для них місць. Служби віддаленого робочного столу (RDS) забезпечують безперебійну роботу користувачів за допомогою безпечних і вдосконалених віртуалізованих програм , доступу до віддаленого робочого столу й спрощеного розгортання та управління.

Аргумент

За допомогою Windows Server 2019  і Microsoft Azure ви можете розширити свої локальні операції до хмарних сервісів і отримати найкраще з обох світів завдяки розширеним можливостям, які забезпечують справді послідовне гібридне середовище.

Аргумент

Посилюйте безпеку завдяки вдосконаленим функціям Windows Server 2019 для виявлення і реагування на нові загрози, запобігання атакам і зменшенняризику порушень. Windows Server 2019 допомагає уникнути вразливостей, також відповідає стандартним нормам галузі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів