Живлення від акумулятора - MAX POWER

Головна Новини Живлення від акумулятора - MAX POWER
17.03.2021

Для підтримки свого саду в ідеальному стані можна також обрати будь-який з десятка інструментів в лінійці пристроїв 36В. Підстригання газону, обрізання кущів та гілок, та прибирання в саду - все це можливо за допомогою використання одного і того ж акумулятора 36В!

Компанія Ryobi розуміє, що для користувача широкі можливості за прийнятною ціною завжди будуть на першому місці, тому компанія продовжує розширювати свою лінійку акумуляторних інструментів, для яких не потрібне придбання окремих нових акумуляторів та зарядних пристроїв.

Акумулятори Ryobi Lithium + 36В дозволяють повністю замінити бензинові садові інструменти з точки зору продуктивності. Дані акумулятори – це ідеальний вибір та безперечна перевага не тільки для забезпечення багатофункціональності інструментів, а й для самих користувачів!

Товари з публікації
код товару: 5133004387
немає в наявності
Потужний акумулятор 5.0Ач Lithium + забезпечує більший час роботи і кращу надійність в порівнянні з акумулятором попереднього покоління Потужність акумулятора порівнянна з потужністю двигуна внутрішнього згоряння. Акумулятор з запатентованою технологією Intellicell ™ дозволяє вести індивідуальний контроль кожного осередку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів