Вентилятор охолодження ASUS ROG Strix XF 120

Головна Новини Вентилятор охолодження ASUS ROG Strix XF 120
22.03.2021

ASUS представляє ROG Strix XF 120 – 120-мм 4-контактний вентилятор охолодження з керуванням за допомогою широтно-імпульсної модуляції (ШІМ), який відзначається надзвичайно тихою роботою.

Він надає оптимальне поєднання динамічного (до 62,5 кубічного фута на хвилину, CFM) та статичного (до 3,07 мм водяного стовпчика) тиску, що дозволяє використовувати його в різних сценаріях охолодження, у тому числі для охолодження радіатора або у складі процесорного кулера. Вентилятор здатний працювати в широкому діапазоні швидкостей – від 250 до 1800 об/хв, з кроком регулювання до 250 об/хв, та автоматично вимикається при встановленні коефіцієнту заповнення ШІМ у 0%.

Магнітна вальниця

Вальниця вентилятора ROG Strix XF 120 створена за технологією магнітної левітації, яка стабілізує ротор при обертанні, запобігаючи перекосу та розгойдуванню. Це зводить до мінімуму коливання й шум і захищає вентилятор від зношення. Тож вентилятор надає винятково ефективне охолодження, дуже тихо працює та має збільшений ресурс у 400 000 годин.

Аеродинамічна конструкція

Вентилятор ROG Strix XF 120 спроєктовано так, щоб він рухав максимальний об'єм повітря в одиницю часу та контролював його потік для досягнення оптимальної продуктивності. Точно спроєктовані канавки на лопатках вентилятора концентрують і спрямовують потоки повітря, завдяки чому воно плавно тече вздовж лопаток і не викликає збурень при відриві потоку. Це підвищує ефективність вентилятора та зменшує вихровий шум, поліпшуючи загальні акустичні показники. Нахил та кривина розпірок вентилятора ретельно спроєктовані для спрямування потоку повітря в одному потоці, що зменшує до мінімуму турбулентність, оскільки сфокусований потік повітря підвищує статичний тиск. До того ж, зменшена втулка вентилятора ROG Strix XF 120 дозволила збільшити довжину лопаток та подовжити канал потоку повітря, щоб утворити потужніший потік повітря.

Ультранизький рівень шуму

ROG Strix XF 120 має робочий рівень шуму не вище 22,5 дБА, дозволяючи отримати надзвичайно тихе та ефективне охолодження, а антивібраційні прокладки та кріплення гасять вібрацію та запобігають деренчанню деталей. Крім того, для більшої міцності та запобігання деформації лопатки та раму вентилятора виготовлено з композитного матеріалу із 30-відсотковим вмістом скловолокна, що забезпечує довговічність, високу ефективність та додаткове зменшення шуму.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розміри

120 x 120 x 25 мм

Вальниця

Магнітна

Швидкість обертання

1800 об./хв. (+/-10%)

Динамічний тиск

62,5 CFM

Статичний тиск

3,07 мм вод. ст.

Рівень шуму

22,5 дБА

Потужність живлення

1,08 Вт

Робоча напруга

12 В

Стартова напруга

10,2 В

Вхідний струм

0,09 A

Маса

145 г

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів