Обираємо корпус для створення компактної комп’ютерної системи разом із 2Е

Главная Новости Обираємо корпус для створення компактної комп’ютерної системи разом із 2Е
02.04.2021

Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Від того наскільки ваш вибір буде вдалий, залежить чітка робота ПК. На сьогодні існує велика кількість пропозицій готових рішень та комп'ютерних компонентів для створення систем різного рівня складності та призначення. Складові змінюються та оновлюються, удосконалюються практично кожного року та зазвичай відповідають не тільки сучасним технічним параметрам, але й тенденціям комп'ютерної моди.

Основні параметри, на які варто звернути увагу при виборі корпусу:

  • розмір корпусу, а саме це стандартна розповсюджена градація, що відповідає форм-фактору обраної материнської плати;
  • матеріал, із якого виготовлений корпус, товщина металу та якість пластику;
  • внутрішня конструкція та сумісність корпусу із довжиною обраної відеокарти, можливістю розмістити всі заплановані HDD та SSD, наявність слотів розширення та місце для компоновки кабелів, кнопки та розніми;
  • вентиляція (наявність отворів, перфорації) та захист від пилу;
  • скільки вентиляторів вже встановлено та на скільки вентиляторів розрахований корпус, їх розмір та підключення, розташування блоку живлення (стандарт БЖ), чи передбачено місце для рідинного охолодження;
  • додаткові спец ефекти: світлові стрічки, вентилятори із підсвічуванням,прозорі панелі та інше.

Якщо будуть враховані всі вищезазначені параметри, успіх вибору основи для комп'ютерної системи гарантовано.

Універсальний асортимент 2Е та 2E Gaming – це сучасна актуальна пропозиція водночас для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції. Якщо важливо щоб система була компактною, варто обирати формат Mini Tower – корпуси для материнських плат Micro ATX, Mini ITX.

Пропонуємо звернути увагу на моделі в стилі “міні” із прозорими панелями від 2Е та 2E GAMING: 2E BASIS (2E-RD858) та 2E Gaming CLARUS (2E-GM5). Ці моделі об’єднує стильний дизайн, прозорі елементи конструкції, активна вентиляція та ефектне ARGB-підсвічення.

2E-GM5

Корпус 2E Gaming CLARUS (GM5) MiniT, 2*USB 2.0, 1*USB 3.0, 2*140мм ARGB, 1*120мм ARGB, скло (передня/бічна панель), без БЖ, чорний

2E-RD858

Корпус 2E BASIS (RD858) MiniT, Micro ATX,Mini ITX, 2*USB 3.0, 2*120мм ARGB, акрил (бічна панель), без БЖ, чорний

Компактний – це не означає категорично обмежені можливості. Здебільшого це стосується лише  материнської плати, яка має певний форм фактор для міні корпусу. Для вищезазначених моделей підійдуть материнські плати формату Micro ATX,Mini ITX та стандартні ATX блоки.

На відміну від 2E Gaming CLARUS (GM5), корпус 2E BASIS (RD858) має простішу конструкцію із блоком живлення, що монтується в верхній частині корпусу.

2E BASIS (RD858)

Щодо матеріалів: не суттєво, але різниться товщина металу на користь CLARUS (GM5) – 0,7мм. На додачу, основною його перевагою є прозорі панелі із загартованого скла із гвинтовим кріпленням на задній панелі, яку при необхідності легко демонтувати.

2E Gaming CLARUS (GM5)

В корпусі 2E BASIS (RD858) передня та бічна панелі виготовлені із якісного акрилу. Бічна панель зафіксована гвинтами із сторони розміщення.  

Щодо конструкції: обидві моделі розраховані на 2 (або 1) HDD та 3 (або 2) SSD та мають стандартну кількість слотів розширення для даного формату корпусів – 4 шт. Суттєва різниця між параметрами відеокарти та охолодження: інтер’єр CLARUS (GM5) більш просторий для відеоадаптерів довжиною до 375 мм, в корпусі BASIS (RD858) має бути довжина не більше 320 мм.

2E Gaming CLARUS (GM5)

В корпусах присутні всі необхідні розніми, кнопки та індикатори:

2E Gaming CLARUS (GM5)

2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HD Audio+MIC / Power, Reset, Power LED, HDD LED

2E BASIS (RD858)

2xUSB 3.0, HD Audio+MIC / Power, Reset, Power LED, HDD LED

Вищезазначені моделі мають вивірену конструкцію та раціонально продуманий внутрішній простір. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал корпусів відшліфований, немає загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу, достатньо місця для розміщення кабелів.

В корпусах із прозорими панелями, не залежно від матеріалів, необхідно передбачити активну систему обдуву. В вищезазначених моделях передні панелі не щільно прилягають до основної частини, а мають спеціальні отвори, що будуть сприяти активному забору повітря та охолодженню компонентів. Отже, комфортний режим під час роботи безперечно гарантовано.

На рахунок організації охолодження та захисту від пилу, перевага на стороні 2E Gaming CLARUS (GM5):

  • в комплекті вже вбудовані 3х 120мм ARGB-вентилятора (на передній та задній панелях), додатково можливо встановити ще 2х120мм вентилятори на верхню панель;
  • в корпусі передбачена можливість розміщення одно та двохсекційного рідинного охолодження;
  • на верхній панелі магнітний пиловий фільтр та стандартний фільтр на нижній панелі.

2E Gaming CLARUS (GM5)

Блок живлення монтується в нижній частині конструкції зі сторони задньої панелі. Безпосередньо під ним (на нижній панелі), закріплений стандартний пиловий фільтр. Ніжки корпусу оздоблені гумовими вставками для погашення вібрації на поверхні та бездоганної фіксації.

2E Gaming CLARUS (GM5)

Корпус 2E BASIS (RD858) не має вбудованих пилових фільтрів. В комплекті два 120 мм ARGB вентилятора на передній панелі, та передбачена можливість розмістити ще один 80 (90)мм вентилятор на задню панель. Змінювати підсвічення можливо за допомогою кнопки на панелі вводу.

2E BASIS (RD858)

Натомість, вбудовані ARGB вентилятори в корпусі 2E Gaming CLARUS (GM5),  під’єднані до концентратора, який розрахований на загальне підключення чотирьох ARGB вентиляторів. Змінити колір підсвічування можливо за допомогою кнопки на панелі вводу та повністю його вимкнути, затримавши її у включеному положенні декілька секунд. Отже, ви зможете пристосувати світловий ефект в залежності від ситуації та ваших потреб. В комплекті також кабель для під’єднання концентратору до материнської плати, що дає можливість керувати та синхронізувати підсвічування усіх компонентів системи.

2E Gaming CLARUS (GM5)

Компактний корпус лаконічно доповнить дизайн сучасного інтер’єру та підкреслить його стиль.

Логічно зазначити також те, що в залежності від складності структури, застосованих матеріалів та функціоналу буде формуватися вартість пропозиції. Різноманітний асортимент 2Е надає можливість знайти корпус для кожного в різних варіантах виконання та відповідно до основних вимог користувача.

Корпуси 2E Gaming CLARUS (GM5) та 2E BASIS (RD858)  – яскраві представники компактних рішень від 2E. Більш демократичний, із простою компоновкою – це корпус 2E BASIS (RD858) - чудовий варіант для створення бюджетної комп’ютерної системи. Для сучасної робочої чи ігрової станції пропонуємо звернути увагу на 2E Gaming CLARUS (GM5).

Незалежно від вашого вподобання, 2Е гарантує високу якість виконання, сучасний функціонал та все необхідне для стабільної роботи комп’ютерної системи різного рівня складності.

Бажаємо нових бізнесових, освітніх, творчих досягнень та перемоги у запеклих ігрових баталіях разом із 2E.

Товары из публикации
код товара: 2E-RD858
1229 грн*
есть в наличии
Корпус 2E BASIS (RD858) аккуратный и компактный, с двумя встроенными 120 мм ARGB вентиляторами за акриловой лицевой панелью, отлично подойдет для самостоятельной и промышленной сборки, благодаря рационально организованному внутреннему пространству и не сложной конструкции. Изготовлен из стали 0.45мм, боковая и передняя панели из акрила. Типоразмер корпуса Mini Tower — это совместимость с материнскими платами Micro ATX,Mini ITX.
код товара: 2E-GM5
нет в наличии
 
Корпус 2E gaming CLARUS (GM5) компактный корпус для современной игровой или рабочей станции. Лицевая и боковая панели прозрачные из 5 мм закаленного стекла. Внешний вид дополняют два 120мм ARGB вентилятора спереди, плюс дополнительно один 120мм вентилятор ARGB на задней панели. Модель отлично подойдет для самостоятельной и промышленной сборки, благодаря рационально организованному внутреннему пространству и не сложной конструкции. Материал корпуса - сталь 0.5 мм. Типоразмер корпуса Mini Tower — это совместимость с материнскими платами Micro ATX,Mini ITX. Корпус без блока питания. Пользователю предоставляется возможность самостоятельного выбора источника питания, в зависимости от уровня системы, который устанавливается в нижней части корпуса.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров