ERC – дистриб’ютор Yeastar

Главная Новости ERC – дистриб’ютор Yeastar
26.04.2021

ERC – офіційний дистриб'ютор Yeastar, світового лідера у розробці й виробництві гібридних IP-АТС та VoIP-шлюзів для потреб малого та середнього бізнесу. Продуктовий портфель ERC поповниться лінійкою інноваційних продуктів та рішень Yeastar, які повністю відповідають технологіям нового покоління в галузі зв'язку.

«Ми раді початку співпраці з ERC, взаємодія з яким буде будуватися на вдалому поєднанні ефективних рішень Yeastar та значному досвіді експертів ERC. Наша спільна робота дозволить малим і середнім підприємствам використовувати усі переваги сучасних телекомунікаційних систем. Від нашого союзу ми очікуємо нових можливостей насамперед для наших партнерів та замовників», — зазначає Prince Cai, Yeastar Vice president.

ERC, володіючи широкою партнерською мережею, бере на себе просування всього спектру інноваційних рішень вендора, до- та післяпродажне технічне обслуговування обладнання.

Обладнання Yeastar вирішує різноманітні завдання: від оснащення домашнього офісу до побудови відмовостійких територіально розподілених комунікаційних рішень великих компаній.

Yeastar багато уваги приділяє розвитку партнерської екосистеми, завдяки цьому забезпечена широка сумісність з IP-телефонами інших виробників, провайдерами SIP і будь-якими SIP-сумісними пристроями.

У найближчих планах компаній — забезпечити складські запаси обладнання і провести навчання фахівців, а також ряд маркетингових заходів, першим з яких вже запланований вебінар "Знайомство з Yeastar".

 

Про компанію Yeastar

Компанія Yeastar — виробник АТС, новатор у галузі уніфікованих комунікацій (UC).

Yeastar представлена ​​у всьому світі через дистриб'юторів та системних інтеграторів. З моменту свого заснування у 2006 році, рішення Yeastar впровадили понад 200 000 клієнтів, у більш ніж 100 країнах світу. Пропонуючи локальну й хмарну АТС, а також власні додатки для уніфікованих комунікацій, компанія Yeastar продовжує збільшувати кількість лояльних клієнтів.

Yeastar добре розуміє вимоги користувачів до систем комунікації, завдяки цьому компанія випускає якісні та функціональні продукти, з невисокою вартістю.

Про компанію ERC

ERC (Electronic Resource Company) — одна з найбільших та найрозвинутіших торгових марок VAD дистриб’юції на території України та країн СНД. Заснована в 1995 році. Дистриб’ютор комп’ютерної та офісної техніки, програмного

забезпечення, цифрової техніки та продуктів інформаційних технологій. У портфелі компанії понад 300 контрактів зі всесвітньо відомими виробниками та понад 3 500 партнерських угод із роздрібними мережами.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров