ERC - дистрибутор продукції Koss

Главная Новости ERC - дистрибутор продукції Koss
29.04.2021

Хто першим запровадив консумерські навушники? Саме Джон Косс, засновник компанії Koss, у 1958 році з навушниками SP/3 відчинив двері до світу персонального аудіо для всього світу. Це була сенсація.

Koss – всесвітньо відома американська компанія, першопроходець та спеціаліст у сфері персонального та професійного аудіо. Бренд було засновано у далекому 1953 році, але він і дотепер залишаться одним з лідерів ринку у світі. Сьогодні у Koss великий вибір навушників та гарнітур на будь-який смак та для будь-яких задач. Керує компанією Майкл Косс, старший син Джона Косса.

Саме Koss може похвалитися напевно найвідомішою моделлю навушників у світі. Вже здогадались про що йде мова? Звісно про Koss Porta Pro! Навушники, які залишаються бестселером і сьогодні, потрапили вперше на полиці магазинів ще у далекому 1984 році!

Наразі компанія займається збільшенням асортименту бездротових та повністю бездротових навушників. Також Koss має свою власну технологію активного шумозаглушення ANC, яка отримала назву Quiet Zone. Водночас бренд активно зростає у актуальній сьогодні категорії гарнітур для персональних комп’ютерів, які успішно використовуються для оснащення call-центрів, офісів та просто для власного користування.

Є лінійка гарнітур із знімними мікрофонами, яка була створена саме для геймерів.

Перша поставка гарнітур та навушників Koss очікується вже на початку червня!

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров