Працюй, навчайся та розважайся разом з Lenovo IdeaPad 5

Головна Новини Працюй, навчайся та розважайся разом з Lenovo IdeaPad 5
04.08.2022

Понад два роки майже всі сфери життя опинилися в новій реальності. Наразі робота, зустрічі, співбесіди, навчання, переговори та тренінги часто відбуваються в режимі онлайн. Це потребує новітніх рішень, з-поміж яких універсальний девайс – той самий вірний помічник для виконання повсякденних і важливих завдань.

Потужний ноутбук Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 – гарний варіант, що поєднує продуктивність, широкі можливості для підключення та розваг на ходу. Цей лептоп створений для роботи, навчання та мультимедійного фану, який оцінить кожен користувач, і має доступну ціну.

Дизайн та ергономіка

Ноутбук IdeaPad 5 14ITL05 має мінімалістський зовнішній вигляд, не обтяжений зайвими деталями. Його темно-сірий корпус із металу та пластику за текстурою нагадує м’яку тканину, що дарує приємні тактильні відчуття.

Розмір IdeaPad 5 14ITL05 становить 321,57 × 211,59 × 17,9 мм, а вага 1,39 кг. Така портативність дійсно вражає, адже лептоп зручно всюди брати з собою – до офісу, кафе, коворкінгу або в подорож.

На верхній кришці – лаконічний логотип бренда. Власне конструкція IdeaPad 5 розгортається на 140 градусів. Якість збирання висока: все працює плавно та м’яко, без зайвих скрипів.

На нижній кришці є решітка охолодження та кілька прогумованих ніжок, щоби ноутбук щільно тримався на робочій поверхні.

Клавіатура IdeaPad 5 бездоганна, її оснащено достатньо великими клавішами з плавним та м’яким ходом. Також клавіатура має біле світлодіодне підсвічування, що дає змогу набирати тексти з мінімальним освітленням або ж взагалі в темряві. За бажання рівень яскравості підсвічування можна регулювати або вимкнути.

Динаміки з підтриманням технології Dolby Audio, що є по обидва боки клавіатури, спрямовують об’ємний звук прямо на користувача. Тож ніщо не перешкоджатиме відтворенню улюбленого контенту або відеозустрічам із чудовим звуком.

Порти та розніми

Лептоп IdeaPad 5 14ITL05 має безліч опційних можливостей і зручних інтерфейсів, що будуть корисними під час виконання різноманітних завдань. З-поміж них: 1 × USB 3.2 Gen 1, 1 × USB 3.2 Gen 1 (Always On), 1 × USB-C 3.2 Gen 1 (support data transfer, Power Delivery 3.0 and DisplayPort 1.4), 1 × HDMI 1,4 b, 1 × Card reader та 1 × Headphone / microphone combo jack (3,5 мм).

У Lenovo IdeaPad 5 маємо достатню кількість портів, що враховує основні потреби користувача.

 

Дисплей та безпека

Лептоп IdeaPad 5 14ITL05 оснащено екраном Full HD діагоналлю 14 дюймів. Матриця IPS та яскравість 300 ніт забезпечують комфорт і візуальну насолоду під час запуску ігор, перегляду улюблених фільмів і серіалів, роботи з мультимедійним контентом.

Кути огляду широкі та створюють чітку й деталізовану картинку з усіх ракурсів. Вузькі рамки гарантують коефіцієнт активної площі екрана на IdeaPad 5 на цілих 90 %, а в поєднанні з динаміками Dolby Audio цей ноутбук вражає своїми аудіовізуальними можливостями.

Дисплей Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 має протиблікове покриття, що дає можливість користуватися девайсом у приміщеннях із надмірним освітленням і на вулиці в сонячну погоду.

Над екраном IdeaPad 5 розміщено мікрофон і фронтальну камеру зі шторкою приватності, що забезпечує конфіденційність. Тож можна забути про наліпки на вебкамері та не турбуватися щодо вторгнення до особистого простору хакерів.

 

Додаткову безпеку даних створює зчитувач відбитків пальців на кнопці живлення. Тож вхід до системи можна здійснити лише за допомогою власного біометричного підпису. Крім того, вбудований у кнопку ввімкнення сканер пальців – це корисна «фіча», що дає можливість в один клік увійти до системи і щоразу не вводити пароль.

Процесор та автономність

За потужну «начинку» в IdeaPad 5 14ITL05 відповідає 4-ядерний процесор Intel Core i7-1165G7 із тактовою частотою 4,7 ГГц. Ноутбук оснащено SSD-накопичувачем до 512 ГБ M.2 2242 SSD або 1 ТБ M.2 2280 SSD, а також має на борту 16 ГБ оперативної пам’яті для зберігання всіх необхідних застосунків і файлів. Тож IdeaPad 5 впорається з будь-якими завданнями та миттєво реагуватиме на кожну команду, наприклад, з пошуку інформації в інтернеті, відкривання безлічі вкладок у браузері, запуску кількох вимогливих до ресурсів програм одночасно, роботи у графічних редакторах тощо.

За доступ до мережі відповідає актуальний Wi-Fi 6 11ax, що дає можливість швидко підключитися до інтернету, листуватися в месенджерах, спілкуватися в Skype або Zoom, та брати участь у дистанційних відеоконференціях, семінарах чи тренінгах. Також із Bluetooth 5.1 можна легко під’єднати до лептопа інші додаткові гаджети.

Щодо автономності, то IdeaPad 5 14ITL05 функціонує до 11 годин на одному заряді акумулятора. Технологія Quick Charge 2.0 дає змогу поповнити запас батареї з 0 до 80 % за годину.

 

Комплектація

Маємо мінімалістську комплектацію: власне ноутбук Lenovo IdeaPad 5, блок живлення з USB-С рознімом та інструкцію.

Висновок

Ноутбук Lenovo IdeaPad 5 (14ITL05) – це поєднання стилю, ергономіки, мобільності та продуктивності. З основних переваг – висока швидкодія, якісний FHD-дисплей із широкими кутами огляду, автономність і технологія відновлення заряду Rapid Charge, безліч зручних інтерфейсів, приємний матеріал і стильний дизайн. Навчання, робота чи розваги з IdeaPad 5 точно проходитимуть у комфорті та з натхненням.

Товари з публікації
код товару: 82FE017BRA
немає в наявності
 
Забудьте про наклейки для заклеювання камери. Захисна шторка веб-камери ноутбука IdeaPad 5i (14) захистить вас від усюдисущих хакерів. Крім того, IdeaPad 5i (14) оснащений пристроєм розпізнавання відбитків пальців (опціонально) на кнопці живлення. Ноутбук можна налаштувати так, що він не буде реагувати на взаємодії, поки не рахує ваш біометричний підпис.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів