Новинки Cooler Master: відмінне рішення для створення універсальної комп’ютерної станції

Home News Новинки Cooler Master: відмінне рішення для створення універсальної комп’ютерної станції
07.06.2021

Компанія Cooler Master представила універсальні новинки для геймінгу, а саме: корпус MasterBox NR200P з можливістю установки трислотової відеокарти, корпус для зовнішньої відеокарти Mastercase EG200 та блок живлення V650 SFX Gold.

Cooler Master MasterBox NR200P

Основні переваги:

  • Стриманий зовнішній вигляд;
  • Можливість установки панелі із загартованого скла;
  • Компактні розміри;
  • Підтримка установки до двох радіаторів СРО (240 мм та 240/280 мм);
  • Можливість установки трислотової відеокарти (у горизонтальному положенні);
  • Можливість установки двослотової відеокарти (у вертикальному положенні);
  • Наявність у комплектації двох 120 мм вентиляторів Master SickleFlow;
  • Багата комплектація (PCI-E 3.0 x16 райзер-адаптер);
  • Проста збірка;
  • Демократична ціна.

Корпус Cooler Master MasterBox NR200P по праву можна віднести до тієї невеликої когорти корпусів, які при всіх своїх малих габаритах забезпечують користувачеві досить непоганий функціонал завдяки добре продуманій конструкції, що, до того ж, ще й полегшує процес збірки.

Даний корпус підтримує установку SFX/SFX-L блоків живлення, материнських плат формату mini ITX/mini DTX, разом з цим у корпусі також можна розмістити декілька систем рідинного охолодження (240 мм та 240/280 мм). Однак, якщо ви використовуєте відеокарту, то доведеться підібрати зручний варіант її установки. Оскільки за умови вертикального монтажу відеокарти, радіатор можна встановити тільки знизу. А у разі установки відеокарти в горизонтальному положенні (яка, до речі, може бути трислотовою), 240/280 мм радіатор монтується на бічній рамці-кріпленні. У цьому корпусі розробники не забули й  про дискову підсистему – за умови відсутності радіаторів СРО корпус підтримує установку до двох 3.5" накопичувачів (з ними тільки один) і до двох 2.5" накопичувачів.

Варто також відзначити й багату комплектацію корпусу ПК, в яку входять дві бічні панелі (з перфорацією та з загартованого скла), PCI-E 3.0 x16 райзер-адаптер, два високопродуктивні 120 мм вентилятора Cooler Master SickleFlow з Y-кабелем на 3 вентилятори.

Cooler Master Mastercase EG200

Основні переваги:

  • стриманий дизайн;
  • три порти USB та можливість установки накопичувача;
  • ефективне охолодження;
  • висока якість збірки, обробка граней панелей та якісне пофарбування корпусу;
  • наявність пилових фільтрів;
  • встановлений «золотий» блок живлення потужністю 550 Вт;
  • гарна комплектація.

Cooler Master Mastercase EG200 - це відмінне рішення для тих, хто бажає зібрати універсальний комп'ютер: досить мобільний, щоб його можна було легко пересувати, і досить потужний, щоб можна було запускати ігри та програми, що потребують великої спроможності до навантаження.

Потужні ігрові ноутбуки з мобільними відеокартами завжди коштували дуже дорого. До того ж вони більш громіздкі та важкі, і не підходять для частого переміщення (наприклад, з роботи додому). У такому випадку даний корпус буде відмінним рішенням - головне придбати ноутбук з продуктивним процесором. У актуальних умовах сучасності, звичайно, проблематично знайти потужну відеокарту за адекватною ціною, але у майбутньому ситуація напевно зміниться на краще. А, можливо, у вас вже є модель, яка подарує друге життя будь-якому ноутбуку із вбудованою графікою.

Разом з Cooler Master Mastercase EG200 ви отримуєте три додаткових порти USB 3.2 Gen 1 Type-A, відсік для 2,5"/3,5" накопичувача з підтримкою «гарячої» заміни та підставку під ноутбук, щоб вся конструкція займала мінімум простору на робочій поверхні. Попередньо встановленого «золотого» блоку живлення Cooler Master V Gold SFX потужністю 550 Вт гарантовано вистачить для будь-якої відеокарти. У комплект поставки також входить один 120мм вентилятор на видув. Перед покупкою відеокарти слід обов'язково порівняти її розміри із доступним простором у корпусі (325x141x54 мм).

Отже, Cooler Master Mastercase EG200 неодмінно заслуговує вашої уваги, якщо ви вирішили обрати варіант із підвищенням продуктивності свого ноутбука за допомогою зовнішньої відеокарти замість збірки окремого десктопа.

Cooler Master V650 SFX Gold

Блок живлення Cooler Master V650 SFX Gold має високий рівень споживчих якостей. Якщо розглядати варіант застосування даної моделі для домашньої системи, в якій використовуються типові компоненти, зібрані у компактному корпусі. Рівень споживання подібних систем за дуже рідкісним винятком не перевищує 350 Вт.

Також Cooler Master V650 SFX Gold дозволяє зібрати відносно тиху ігрову систему на базі сучасної настільної платформи, середнього бюджету, з однією відеокартою, яку до того ж можна зробити ще й майже безшумною, за умови роботи у режимах з мінімальним навантаженням. Акустична ергономіка БЖ до 500 Вт включно є цілком комфортною, однак при підвищенні температури навколишнього середовища та повітря вона може погіршитися.

Слід відзначити й високу здатність до навантаження платформи по каналу +12VDC, а також високу якість живлення окремих компонентів та економічність. Позитивно можна оцінити й комплектацію блоку живлення японськими конденсаторами та вентилятором на гідродинамічному підшипнику. Також пам’ятайте про таку перевагу як використання стрічкових проводів, які полегшують процес збірки системи.

Menu
Products catalog
Products catalog