ERC - офіційний дистриб’ютор ONEPLUS в Україні, Білорусі, Молдові, Азербайджані, Сакартвело, Казахстані, Узбекистані

Главная Новости ERC - офіційний дистриб’ютор ONEPLUS в Україні, Білорусі, Молдові, Азербайджані, Сакартвело, Казахстані, Узбекистані
09.06.2021

Оголошуємо про початок співпраці із ONEPLUS – глобальною компанією, що займається мобільними технологіями і кидає виклик традиційним концепціям і статус-кво у галузі техніки.

 Підживлюючись гаслом «Never settle» (Ніколи не зупиняйся на шляху до ідеалу), OnePlus завжди прагне досконалості у пошуку кращого, створюючи пристрої із вишуканим дизайном, чудовою якістю збірки і високопродуктивними компонентами.

Про OnePlus

OnePlus є китайським брендом персональної електроніки, заснованим колишнім віце-президентом OPPO Пітом Лау та Карлом Пей у грудні 2013 року.  OnePlus наразі входить до складу корпорації BBK Electronics, разом із брендами Oppo, Vivo, Realme.

Для кого

One Plus - це смартфони «від спільноти для спільноти». Продукція, що створюється у співавторстві із фанами для технологічних ентузіастів, яким важливі «залізо», «софт» і їх можливості.

Завдяки програмі ідей на форумах і активній спільноті фанів, OnePlus уважно слухає, чого хочуть споживачі, і створюємо продукти та функції безпосередньо із ними. Тисячі ідей були зібрані та впроваджені, включаючи прямі зміни до програмного забезпечення OxygenOS.

«У OnePlus співтовариство було на першому місці - ми хотіли створити кращий смартфон, але також хотіли зібрати в одному місці якомога більше любителів технологій», - згадував К. Пей.

Побудова альянсів

OnePlus сповнені рішучості здійснити революцію у галузі і мати одних із найкращих партнерів в усьому світі, щоб втілювати бачення споживачів в реальність. Від технологій до розваг до дистриб’юторів, постійно зростаючий клас партнерів зі списку A дозволяє OnePlus впроваджувати інновації та створювати найкращі продукти для своїх споживачів по всьому світу.

Смартфони преміум якості

Забезпечення доступу до найкращих можливостей та характеристик - це основа, на якій побудований OnePlus. Із появою першого смартфону у 2013 році і з тих пір не зупиняючись на якості, OnePlus продовжує виконувати свою обіцянку надавати безкомпромісну цінність для споживачів.

Експерти з технологій обрали OnePlus 8 Pro найкращим смартфоном 2020 року.

OnePlus в ERC

Згодом ми запропонуємо широкий асортимент продукції OnePlus. Смартфони серій Nord, OnePlus 8, OnePlus 9 і персональну акустику OnePlus Buds, OnePlus Buds Z, OnePlus Bullets Wireless Z.

І зовсім скоро очікуйте анонс про початок продажів першої моделі із лінійки Nord по дууууже привабливій ціні.

ERC надає бізнес-партнерам кваліфіковану передпродажну, маркетингову, сервісну підтримку продукції OnePlus на кожному етапі продажів і обслуговування клієнтів.

Співпрацюючи з ERC, ви отримаєте:

  • офіційно імпортовану продукцію OnePlus, локалізовану і сертифіковану для продажів в Україні
  • маркетингову підтримку у просуванні продукції OnePlus
  • сервісне обслуговування продукції OnePlus придбаної у ERC
  • навчання спеціалістів з продажів
  • захист проєктів, при умові виконання простих правил та порядку дій

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров