ANTEC, серія PERFORMANCE, корпус P101 Silent – для потужної тихої системи та восьми HDD

Головна Новини ANTEC, серія PERFORMANCE, корпус P101 Silent – для потужної тихої системи та восьми HDD
17.09.2021

Компанія ANTEC багато років поспіль удосконалює та створює нову продукцію, що відповідає основним потребам вибагливих користувачів.В сучасному світі ми весь час знаходимось під впливом шумового поля, в більшості випадків техногенного походження. Особливо це стосується мешканців міст. Зайвий шум, це додаткове навантаження та дискомфорт в домашніх умовах. Коли робочий процес також вимагає тиші та від цього залежить кінцевий результат праці, важливо організувати інфраструктуру таким чином, щоб ніщо не стало на заваді. Потужна тиха система – це сучасна потреба.

Якщо на меті створення системи стандартного ATX формату чи на перспективу Е-ATX – пропонуємо корпус ANTEC P101S. “S” означає – Silent (тихий) і це на справді так.

В корпусі немає прозорих панелей та різнокольорового підсвічування. ANTEC P101S – це вишукана класика чорного кольору із сріблястими вставками, що підкреслюють чіткі форми. Передня, верхня та бокові панелі оздоблені бітумним шумо ізоляційним матеріалом, що не деформується та легко очистити від пилу.

В корпусі вже вмонтовані три 120мм вентилятори на передній панелі та один 140 мм вентилятор на задній панелі. Вентилятори працюють тихо та ефективно відводять тепле повітря назовні через перфоровані вставки в конструкції корпусу.

 

Якщо є бажання  встановити водяне охолодження, це також передбачено виробником: 360 мм радіатор на передню панель та 140 радіатор на задню.

USB розніми 2.0 х 2 шт та 3.0 х 2 шт підсвічуються білим кольором, додатково до стандартної комплектації контролер швидкості вентиляторів у трьох режимах (помірна, середня, висока).

В корпус, що має габарити 232х506х527 (ШхВхГ), та вагою майже 12 кг (сталь 0.8 мм) можливо розмістити процесорне охолодження висотою до 180 мм, відеокарту довжиною до 450 мм, передбачене кріплення для накопичувачів. Звертаємо вашу увагу на те, що корпус абсолютний лідер не тільки по охолодженню та шумоізоляції, але і по кількості накопичувачів, що одночасно можливо встановити: 8 шт HDD або SSD монтуються у корзину, що закріплена у внутрішній частині корпусу та на додачу два SSD у спеціальні відсіки на боковій панелі за лотком з материнською платою. Передбачене використання 5,25 дюймового приводу.

Два пилові фільтри на передній та нижній панелях, установка блока живлення із сторони задньої панелі, зручне кріплення бокової панелі – це додаткові переваги, що будуть актуальними під час збирання системи.

ANTEC гарантує бездоганну якість, функціональність та стильний дизайн!

Долучайтесь та обирайте краще!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів