ASUS представила новинки серії ProArt

Головна Новинки ASUS представила новинки серії ProArt
23.09.2021

На нещодавній презентації компанія ASUS представила декілька цікавих продуктів для людей, які працюють у сфері створення та обробки візуального контенту.

Професійний монітор ProArt Display OLED PA32DC

ProArt Display OLED PA32DC – перший у світі OLED-монітор з убудованим калібратором для автоматичного калібрування. Він оснащений 31,5-дюймовою OLED-панеллю RGB Stripe із роздільною здатністю 4K (3840 x 2160), яка пропонує контрастність 1 000 000:1 та підтримку стандарту VESA DisplayHDR 400 True Black. Інноваційна OLED-панель забезпечує час відгуку 0,1 мс, виняткову точність відтворення кольору на рівні 99% DCI-P3 та Adobe RGB, а також справжню 10-розрядну глибину кольору.

Убудований калібратор спрощує процес калібрування за допомогою програмного забезпечення ProArt 2.0, що пропонує бездоганну інтеграцію з популярним програмним забезпеченням сторонніх виробників, таким як Calman та Light Illusion ColourSpace CMS. Кожен монітор поставляється із попереднім заводським калібруванням у діапазонах HDR та SDR, а для людей, які безпосередньо працюють із кольорами, у пригоді стануть сповіщення про необхідність повторного калібрування.

Материнська плата ProArt X570-Creator WiFi

ProArt X570-Creator WiFi – це материнська плата, призначена для творчих професіоналів, які працюють над завданнями, що вимагають складних багатопоточних обчислень: 3D-моделюванням, візуалізацією, текстуруванням, постобробкою, перекодуванням тощо. Плата використовує 14+2 фази живлення та систему пасивного охолодження силових елементів, яка сприяє підтриманню оптимальної температури під час вирішення складних завдань.

Вона може похвалитися широким набором потужних можливостей підключення, зокрема Thunderbolt 4, 10G та 2,5G Ethernet, WiFi 6E, п'ятьма портами USB 3.2 Gen 2 та трьома слотами PCIe 4.0 M.2 – вони дозволяють пришвидшити передачу даних і розширити варіанти організації медіасховища.

Крім того, удосконалена функція керування USB-портами ASUS Control Center Express допоможе професійним дизайнерським і творчим студіям запобігти витокам назовні робочих матеріалів та інших важливих даних.

Проєктор ProArt A1

ProArt A1 – це перший у світі професійний проєктор із сертифікацією від Calman, попередньо відкалібрований до Delta E < 2 для виняткової точності відтворення кольору, що робить його ідеальним вибором для художніх студій, галерей і музеїв. Він має світлодіодне джерело світла на 3000 люмен із ресурсом 30 000 годин і забезпечує колірне охоплення на рівні 98% sRGB та Rec.709 для виняткової якості зображення у форматі Full HD.

Для подальшого покращення зображень він також забезпечує корекцію трапецієвидних спотворень за чотирма кутами. Коефіцієнт масштабування 1,2 дозволяє налаштовувати розмір проєкції для роботи в обмеженому просторі.

З точки зору сумісності, ProArt Projector A1 гарантує безперебійне бездротове підключення для потокової передачі зображення з пристроїв на iOS, Android та Windows 10. Крім того, утиліти ASUS ProArt Preset і ProArt Palette забезпечують швидкий доступ до запрограмованих налаштувань і параметрів відображення кольорів.

Миша ProArt MD300 і коврик для миші ProArt PS201

Миша ProArt MD300 – перша в арсеналі ASUS, оснащена аналоговим контролером ASUS Dial, що дозволяє швидко й точно керувати в процесі роботи із візуальним контентом. Миша має бічне колесо прокручування та кілька кнопок, зокрема велику незалежну середню кнопку, з перемикачами ігрового класу зі строком служби до 50 мільйонів натискань.

Поверхня для миші ProArt PS201 має два магніти у верхній правій і лівій частинах, щоб утримувати навушники, металеві інструменти або навіть стилус, а поверхня з антибактеріальним покриттям міцна та легко миється. Силіконова основа має високу цупкість, щоб утримувати килимок миші на місці, а також може використовуватися як сіра карта для калібрування балансу білого та експозиції камери.

Портативний монітор ProArt Display PA147CDV

Напевно, найбільш оригінальною моделлю монітору є представлений 14-дюймовий портативний монітор ProArt Display PA147CDV зі співвідношенням сторін 32:9. Оновлений набір функцій і віртуальна панель керування ASUS на дисплеї полегшують творчу роботу, зокрема в сумісному програмному забезпеченні Adobe.

Монітор має 100% охоплення діапазонів sRGB та Rec.709, а також попередньо відкалібрований на заводі для забезпечення точності передачі кольору зі значенням Delta E < 2. Для зручного введення інформації перебачений сенсорний інтерфейс із можливістю обробки до 10 дотиків одночасно та підтримка технології Microsoft Pen Protocol 2.0 (MPP). Для зручного використання в дорозі PA147CDV комплектується фірмовою запатентованою підставкою.

Товари з публікації
код товару: PROAR_X570-CREATOR_WIFI
немає в наявності
 
Перше й найбільш актуальне питання при складанні ПК на сьогоднішній день – це відеокарта. Робота із візуальним контентом вимагає від неї високих потужностей для побудови зображення, тому зупиняти свій вибір варто на топових рішеннях найновіших серій. На сьогоднішній день найбільш вдалим рішенням для професіоналів буде відеокарта рівня ASUS TUF NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti, яка дозволить обробляти контент у 4К без зайвих проблем чи затримок.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів