ASUS ROG Swift 360Hz – офіційний монітор 10-го турніру The International з DOTA 2

Головна Новини ASUS ROG Swift 360Hz – офіційний монітор 10-го турніру The International з DOTA 2
08.10.2021

Найкращі у світі гравці DOTA 2 на турнірі з рекордним призовим фондом у $40 млн потребують найкращих моніторів.

ASUS Republic of Gamers (ROG) оголошує про те, що офіційним ігровим монітором 10-го турніру DOTA 2 The International було обрано ROG Swift 360Hz PG259QNR. Топові команди світу зберуться в Бухаресті (Румунія), щоб протягом десяти днів позмагатися за перше місце в турнірі та виграти головний приз у розмірі понад $15 млн. Загальний призовий фонд турніру, що фінансується за принципом краудфандінгу, становить на цей раз рекордні $40 млн. Кожен із семи найкращих гравців-переможців отримає по $1 млн, а команда, яка посяде останнє місце, повернеться додому з понад $100 000.

Гравці найвищого рівня потребують найкращого обладнання, і вони будуть грати на найновіших дисплеях ROG Swift 360Hz PG259QNR з технологіями NVIDIA G-SYNC та NVIDIA Reflex, що забезпечують мінімальну затримку, незрівнянну чіткість та надзвичайну швидкість графіки у DOTA 2.

Найкращий ігровий монітор

ROG Swift 360Hz PG259QNR – можна назвати найкращим ігровим монітором у своєму класі. Він пропонує плавність і чіткість промальовування динамічних сцен і миттєвий відгук панелі. Саме завдяки відмінним характеристикам він здобув престижний статус офіційного монітора на DOTA 2 The International 10. У цьому пристрої встановлено швидку IPS-панель. Завдяки більш швидкому перемиканню рідких кристалів у порівнянні зі звичайними IPS-панелями, середній час відгуку, що вимірюється за методом GtG, становить всього 1 мілісекунду, що сприяє мінімізації неприємних артефактів зображення в динамічних сценах. Завдяки частоті оновлення екрана в 360 Гц забезпечується надзвичайно плавність промальовування динамічних сцен, що дозволяє гравцям краще відстежувати цілі. Вбудована технологія NVIDIA G-SYNC Variable Overdrive покращує чіткість зображення за будь-якої частоти кадрів.

Надзвичайною важливою характеристикою комп’ютерів для змагальних ігор є швидкість відгуку (або латентність) системи – тобто те, наскільки швидко після натискання на кнопку миші оновлюється зображення на екрані. Убудований в монітор інструмент NVIDIA Reflex Latency Analyzer вимірює загальну латентність системи, дозволяючи точно оцінити її відгук.

У комплект постачання монітора входить зручне кріплення, що дозволяє закріпити пристрій на краю практично будь-якої рівної поверхні. Воно підходить для столів або стільниць товщиною до 8 см і включає прокладку для захисту поверхні.

Виграйте Swift 360Hz PG259QNR

Під час турніру ROG також дає можливість усім прихильникам кіберспорта виграти Swift 360Hz PG259QNR. Шанувальникам ROG та DOTA 2 просто необхідно відвідати акаунти ROG у Facebook, Twitter або Instagram та відповісти в коментарі, яка команда, на їхню думку, виграє DOTA 2 The International 10. Відповіді можна надсилати з 6 до 12 жовтня 2021 року, один переможець буде обраний жеребкуванням після закінчення заходу.

Товари з публікації
код товару: 90LM05Q3-B01370
немає в наявності
ASUS ROG PG259QNR 24,5-дюймовий монітор з швидкою IPS-панеллю, роздільною здатністю Full-HD (1920х1080) і високою частотою оновлення (360 Гц) - для професійного кіберспорту
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів